Bewaak je privacy met VPN Nederland (adv)

Bewaak je privacy met VPN Nederland (adv)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Het bewaken van je privacy en zorgen dat er geen gegevens van of over jou op straat komen te liggen is iets wat je zelf moet doen. Helaas heb je niet overal invloed op, zeker niet wanneer je via openbare verbindingen contact maakt met het internet. Een VPN helpt je om deze verbindingen te beveiligen.

Wat is een VPN?

VPN is een afkorting voor ‘Virtual Private Network’ en dat beschrijft precies wat het doen, het creëert een eigen netwerk waar anderen niet mee kunnen kijken. Een verbinding via VPN maakt een ondoordringbare tunnel voor al je webverkeer, zodat niemand kan zien welke websites je bezoekt en welke gegevens je bijvoorbeeld invult bij de aankoop van een product.

Bewaak je privacy met VPN Nederland (adv)

Een IP-adres is een uniek adres dat is toegewezen aan het apparaat waarmee je het internet opgaat. Met dit adres kun je iemand volgen en veel over hem of haar te weten komen. Een dienst als VPN Nederland verbergt je IP-adres zodat niemand je kan volgen of weet waar vandaan je het internet opgaat.

VPN Nederland

Een VPN helpt je dus om veilig het internet te bezoeken en bijvoorbeeld betalingen te doen. Daarnaast kun je met een VPN met een gerust hart via een openbare wifi een betaling doen. VPN Nederland is de partner die dit gaat waarmaken voor jou. Dit 100% Nederlandse bedrijf levert een betrouwbare dienst met 24/7 Nederlandstalige ondersteuning wanneer je vragen of problemen hebt.

Zo werkt de encryptie van VPN Nederland

Zo werkt de encryptie van VPN Nederland

De encryptie van VPN Nederland is van 'militaire kwaliteit', het laat je alle online beperkingen omzeilen, zodat niemand je persoonlijke informatie kan zien of misbruiken. Het is de ultieme tool voor je online privacy, veiligheid en vrijheid.

Tijdelijk hoge korting bij VPN Nederland

Maak nu gebruik van de tijdelijke aanbieding van VPN Nederland. Wanneer je je nu aansluit bij het beste VPN-netwerk van Nederland dan geniet je een jaar lang van de beste bescherming voor geen € 3,99 maar € 1,99 per maand. Klik hier voor meer informatie.

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk