Dit zijn de beste hoesjes voor Motorola smartphones

Dit zijn de beste hoesjes voor Motorola smartphones

Advertorial

door Advertorial

Laatst geüpdatet

Ook jij wil je Motorola smartphone beschermen tegen krassen of een kapot scherm. Hieronder een lijst met een aantal leuke en nuttige cases voor je Motorola.

Hoesjes voor de moto g60s

Rosso Element motorola moto g60s Hoesje Book Cover Wallet Zwart

Prachtig vervaardigd uit een getextureerd kunstlederen materiaal, biedt de Rosso Element Wallet motorola moto g60s Case een tijdloos design met een optimale bescherming van je meest waardevolle eigendommen. Deze bescherming wordt geleverd door het schokabsorberende TPU binnenframe dat naadloos aansluit en vallen en stoten maximaal opvangt. De gladde en strakke afwerking zorgt er verder voor dat deze hoes erg fijn in je hand ligt en in je broekzak past. De Rosso Element is een klassieke optie voor je werk of vrije tijd.

Dit zijn de beste hoesjes voor Motorola smartphones
Motorola Moto G60S Hoesje Siliconen Carbon TPU Back Cover 

Het Siliconen Carbon Hoesje voor de Motorola Moto G60S heeft een Carbon ontwerp. Carbon wordt onder andere gebruikt in de luchtvaart en auto-industrie. Hierdoor krijgt jouw smartphone een stijlvol en modern uiterlijk. Het Siliconen Carbon Hoesje voegt nauwelijks volume toe aan de Motorola Moto G60S door zijn slanke design, wat er ook voor zorgt dat je het Motorola Moto G60S draadloos kan blijven opladen met deze Back Cover.

Dit zijn de beste hoesjes voor Motorola smartphones

Hoesjes voor de moto e20

Dux Ducis Skin Pro Motorola Moto E20 / E30 / E40

Vrijwel altijd is bescherming de belangrijkste reden bij aanschaf van een Hoesje. Dit Dux Ducis Skin Pro Series Portemonnee Hoesje biedt dan ook optimale bescherming, omdat het uit twee lagen bestaat. De eerste laag is de kunstlederen flip. Deze flip biedt zowel bescherming voor de voor- en achterzijde van je Motorola toestel. De tweede laag is het frame. Dit frame is gemaakt van TPU materiaal en houdt de Moto E20 / E30 / E40 stevig op zijn plek.

Dit zijn de beste hoesjes voor Motorola smartphones
Motorola Moto E20/E30/E40 Hoesje TPU Thunder Design Back Cover 

Dit Motorola Moto E20/E30/E40 Hoesje heeft een ontwerp gebaseerd op bliksemslagen met als resultaat dit gestreepte Thunder Design. Hierdoor krijgt het TPU Hoesje een stijlvolle en stoere uitstraling. Het reliëf in de TPU Hoes is zorgt voor een extra stijlvol 3D effect. Verder heeft het Thunder Design Hoesje een perfecte pasvorm voor jouw Motorola Moto E20/E30/E40 met uitsparingen waar nodig.

Dit zijn de beste hoesjes voor Motorola smartphones

Hoesjes voor de motorola edge 20 pro

Rosso Element Motorola Edge 20 Pro Hoesje Book Cover Wallet

Prachtig vervaardigd uit een getextureerd kunstlederen materiaal, biedt de Rosso Element Wallet Motorola Edge 20 / Edge 20 Pro Case een tijdloos design met een optimale bescherming van je meest waardevolle eigendommen. Deze bescherming wordt geleverd door het schokabsorberende TPU binnenframe dat naadloos aansluit en vallen en stoten maximaal opvangt. De gladde en strakke afwerking zorgt er verder voor dat deze hoes erg fijn in je hand ligt en in je broekzak past. De Rosso Element is een klassieke optie voor je werk of vrije tijd.

Dit zijn de beste hoesjes voor Motorola smartphones
Motorola Edge 20 Pro Hoesje Portemonnee Book Case 

De naam zegt het al, het Portemonnee Hoesje beschikt over een portemonnee functie. Aan de binnenzijde van de case vind je een aantal vakken. Deze vakken kun je gebruiken om jouw portemonnee te vervangen. Je kunt er jouw pinpas, creditcard, ID kaart of OV kaart in bewaren.

Ook beschikt het Portemonnee Hoesje over een handige stand functie. Om de stand functie te gebruiken hoef je alleen maar de achterzijde van de case te vouwen, zo kun je gemakkelijk videobellen en altijd en overal genieten van jouw favoriete video's, teksten, en games.

Dit zijn de beste hoesjes voor Motorola smartphones

Hoesjes voor de motorola moto g31

Motorola Moto G31 Hoesje Portemonnee Wallet Book Case 

Dit Wallet Book Case Motorola Moto G31 Hoesje beschikt over enkele handige functies, zoals een standaard functie. Door de achterzijde van de flip te vouwen, breng je Book Case in deze stand positie. Hiermee kan je overal en altijd comfortabel genieten van je favoriete video's, teksten, en games. De stand functie is ook handig voor het gebruik van apps zoals Teams op je Motorola Moto G31.

Dit zijn de beste hoesjes voor Motorola smartphones
Dux Ducis Skin Pro Motorola Moto G31 Hoesje Wallet Book Case

Vrijwel altijd is bescherming de belangrijkste reden bij aanschaf van een Hoesje. Dit Dux Ducis Skin Pro Series Portemonnee Hoesje biedt dan ook optimale bescherming, omdat het uit twee lagen bestaat. De eerste laag is de kunstlederen flip. Deze flip biedt zowel bescherming voor de voor- en achterzijde van je Motorola Moto G31. De tweede laag is het frame. Dit frame is gemaakt van TPU materiaal en houdt de Motorola Moto G31 stevig op zijn plek.

Dit zijn de beste hoesjes voor Motorola smartphones

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk