Vakantie-gadgets deel 2: e-readers om lekker relaxed te kunnen lezen

Vakantie-gadgets deel 2: e-readers om lekker relaxed te kunnen lezen

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

De termen 'vakantie' en 'lekker een boekje lezen' hoort bij elkaar als strand en zand. E-readers zijn al jaren een goed alternatief voor boeken van papier.

E-reader kopen

Een e-reader geeft je heel veel flexibiliteit bij het lezen van een boek. Je hoeft niet zoveel papier mee te sjouwen, de digitale versie van een boek is vaak voordeliger en er zijn extra functionaliteiten. Maar wat is nu de beste e-reader om te kopen?

[readmore articles="208154"]

Kobo Nia

Deze e-reader is sinds kort op de markt verschenen. Het is een betaalbaar instapmodel. Het heeft een scherm van 6 inch groot en een intern geheugen van 8 GB. Met dit geheugen kun je tot 6000 boeken opslaan en dat zij heel wat uurtjes in de zon.

De Kobo Nia kost maar € 99,95

Kobo Nia

Kobo Libra H20

Wanneer je je digitale boeken naast het zwembad of aan de zee wil lezen moet je erg uitkijken voor water. Dat hoeft niet mer de Kobo Libra H20 want deze is namelijk waterdicht. Ook heeft het een lekker groot scherm van 7 inch en een intern geheugen van 8 GB. 

> De Kobo Libra H20 kost € 179,99

Kobo Libgra H20

[readmore articles="201447"]

Kindle

Amazon is ook een grote aanbieder van e-books en natuurlijk de bijbehorende e-readers. Deze Kindle is een goed koop voor iedereen die op zoek is naar een e-reader voor een kleine prijs. Het toestel heeft ingebouwde instelbare schermverlichting en een reflectievrij display van 167 ppi dat zelfs in direct zonlicht leest als echt papier.

> Deze Kindle kost maar € 89,99

Kindle

PocketBook Touch HD 3

Misschien een iets minder bekend merk maar niet minder interessant. De PocketBook Touch HD 3 heeft een waterdichte coating en weegt maar 155 gram. SMARTlight past de instellingen van het scherm automatisch aan aan de omstandigheden waarin je gaat lezen. Handig!

> De PocketBook Touch HD 3 kost € 179,95

Pocketbook ereader

ICARUS E1053BK Illumina Pro 9.7

Ook in de e-reader-wereld heb je een model dat er met op en schouders boven uitsteekt en dat is de ICARUS E1053BK. Het scherm van deze e-reader is 9,7 inch groot en dat laat je teksten op A4-formaat lezen. Daarnaast is er natuurlijk ook de ingebouwde verlichting die je laat lezen op slecht verlichte plekken. Als laatste zit er ook een speaker in deze Icarus en daarmee kun je ook audioboeken afspelen.

> De ICARUS E1053BK Illumina Pro 9.7 kost € 379,95

ICARUS E1053BK Illumina Pro 9.7

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk