Black Friday 2021, dit zijn de beste Chromebook deals

Black Friday 2021, dit zijn de beste Chromebook deals

Chromebooks zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Ze zijn relatief goedkoop omdat je met minder techniek kunt volstaan. Ze zijn licht en dus makkelijk mee te nemen en Chrome is een fantastisch systeem om mee te werken. Deze Black Friday-periode zijn er ook weer ontzettend veel aanbiedingen te vinden voor mooie Chromebooks. We hebben er even een aantal voor je opgezocht en bij elkaar gezet.

Goedkope Chromebooks

Black Friday Deal! Chromebook ASUS C423NA-EB0350 14 inch

Deze ASUS Chromebook is perfect voor googlen, notities maken, emailen en het bekijken van films en series in Full HD kwaliteit. Met het Full HD scherm geniet je van een heldere kleurweergave en een scherp beeld. Ideaal voor het bekijken van je films en series. Verder heeft deze Asus Chromebook een moderne uitstraling dankzij de extra dunne schermranden. Tot slot biedt een 14 inch voldoende werkruimte en is klein genoeg om mee te nemen.

Van € 279 voor maar € 169

Koop de Acer Chromebook Spin 311 voor maar € 229

Deze Chromebook heeft een scherm van 11,6 inch en kan een kunstje. Hij kan namelijk zijn scherm helemaal naar achter kantelen om bijvoorbeeld makkelijke een film te bekijken.

Van € 349 voor maar € 229

Koop de HP Chromebook x360 14b voor maar € 339

Het touchscreen kun je 360 graden draaien zodat je bijvoorbeeld makkelijk een film kunt kijken of het scherm als tablet kan gebruiken.

Van € 449 vor maar € 326

Black Friday Deal! Chromebook Acer 314 CB314-1HT-C5AS

Deze Acer Chromebook met Full HD touchscreen scherm is perfect voor googlen, notities, emailen en het bekijken van films en series. Door de volledig Kunststof behuizing is deze Chromebook ontzettend licht en daardoor eenvoudig mee te nemen. Deze Chromebook heeft daarnaast een mooi design door de extra dunne schermranden.Tot slot geniet je van een goede beeldkwaliteit en een 14 Inch biedt voldoende werkruimte én is klein genoeg om mee te nemen.

Van € 429 voor maar € 279

Lees meer over:
Chrome Black Friday Chromebooks

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer