ADV: Bij Ben kun je gratis overstappen zonder aansluitkosten

ADV: Bij Ben kun je gratis overstappen zonder aansluitkosten

Geen aansluitkosten en gratis overstappen

Tot en met 29 augustus heb je nog een reden om te kiezen voor Ben. Wil je overstappen naar Ben dan betaal je tot het eind van de maand geen aansluitkosten. Daarnaast regelen ze het overstappen ook nog eens geheel gratis. Dat is toch weer een mooie besparing bij ingang van je nieuwe abonnement. Kijk op deze pagina hoe je van deze aanbieding gebruik kunt maken.

Kies bijvoorbeeld voor een Ben-abonnement samen met de complete Samsung Galaxy A6. Heb je al een goed toestel? Dan kies je voor een sim only-abonnement. Dat is mooi van Ben, maar er is meer.

Ben

Ben is het netwerk voor jou

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor het netwerk van Ben. Zo kun je bij Ben een sim only-abonnement elke maand opzeggen en heb je nooit onverwachte kosten aan het eind van de maand. Door gebruik te maken van MB Pauze kun je nooit meer verbruiken dan waar je in je abonnement voor betaalt. Zodra je internetbundel op is gaat MB Pauze aan, internet via WiFi werkt natuurlijk nog wel. Gaat je nieuwe abonnementsperiode weer in dan gaat MB Pauze weer uit. Ook maakt Ben gebruik van het snelle en betrouwbare netwerk van T-Mobile, beter kun je niet krijgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties