AW Adventskalender gaat weer beginnen: elke dag kans op grote prijzen!

AW Adventskalender gaat weer beginnen: elke dag kans op grote prijzen!

Vanaf morgen beginnen we weer met de leukste traditie bij Androidworld. We gaan namelijk 24 dagen lang elke dag een weggeefactie houden met hele leuke prijzen.

AW Adventskalender

Sinds 2017 is de maand december nog leuker geworden want dan is het tijd voor de AW Adventskalender. Voor de vijfde keer kun jij als lezer weer 24 dagen lang een prijs winnen door gewoon mee te doen.

Hoe gaat dat in zijn werk? Een adventskalender telt met 24 hokjes de dagen naar kerst af. Hierbij wordt er elke dag een vakje geopend waarin dan traditiegetrouw chocolade of een andere lekkernij gevonden kan worden.

Hoe doe we dit dan bij Androidworld? Heel eenvoudig, vanaf 1 december tot en met 24 december verschijnt er elke dag een weggeefactie op de website. Je kunt meedoen door enkele vragen te beantwoorden en je e-mailadres achter te laten. Na drie dagen maken wij de winnaar bekend via e-mail en zullen we de prijs opsturen.

AW Adventskalender gaat weer beginnen: elke dag kans op grote prijzen!

Elke dag kans op smartphones, slimme speakers en headsets

Het zijn geen flauwe prijzen die we weggeven. Elk groot merk doet mee: Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, Motorola, Teufel, Jabra en ga zo maar door. Je maakt kans op smartphones, headsets en speakers van deze merken.

Schrijf je in en maak elke dag kans op prijzen

De weggeefactie verschijnt elke dag op een geheim tijdstip online. Wil je geen actie missen, abonneer je dan op de onderstaande mailinglijst. Nadat het artikel live is gegaan zullen we dat ook via deze mailinglijst kenbaar maken.

Doe jij dit jaar (ook weer) mee aan de AW Adventskalender? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties