ADV: 7 redenen om een VPN te nemen

ADV: 7 redenen om een VPN te nemen

Met een Virtual Private Network (VPN) kun je veilig browsen op het internet zonder dat anderen meekijken of er met je gegevens vandoor gaan. Naast het veilig browsen zijn er nog meer voordelen aan een VPN verbinding, we zetten ze voor je op een rij.

Verberg je IP-adres

Zonder een IP-adres kun je geen gebruik maken van het internet want daar komen de gegevens die je opvraagt, zoals een webpagina, naar toe. Dat adres kun je het beste vergelijken met het adres van het huis waar je woont. Dat hoeft niet iedereen te weten want weten ze je adres dan weten ze ook wat je zoekt, koopt en deelt op het internet. Met een VPN-verbinding scherm je dit af voor de buitenwereld en heb je meer privacy.

Gebruik maken van openbare wifi-netwerken

Wifi is een van onze eerste levensbehoeften want we willen overal en altijd op het internet. Dat brengt gevaren met zich mee want vooral de openbare netwerken zijn zeer slecht beveiligd en daardoor kunnen criminelen makkelijk inbreken op je laptop of smartphone.

Een VPN-verbinding versleutelt alles op jouw computer of smartphone zodat een ander er geen gebruik van kan maken.

Voorkom censuur en meekijken door anderen

Wanneer we onze vrijheden vergelijken met een aantal landen in bijvoorbeeld Azië dan hoeven we ons geen zorgen te maken over censuur van de overheid. Mocht dat wel zo zijn dan zal een VPN-verbinding ervoor zorgen dat jouw gedeelde content te zien blijft zonder dat een ander zich daarmee kan bemoeien.

Streaming diensten vanuit het buitenland bekijken

Wist je dat de Netflix die jij in Nederland bekijkt niet dezelfde is als in bijvoorbeeld de Verenigde Staten. De catalogus met programma’s is daar vele malen groter dan in Nederland. Met een VPN-verbinding kun je virtueel vanuit de Verenigde Staten gebruik van alle programma’s die Netflix maar ook HBO te bieden heeft.

Anoniem surfen op het internet

Op het internet ben je niet alleen want je wordt gevolgd. Google, Facebook maar ook bedrijven proberen te leren van je gedrag op het internet om je meer en betere advertenties voor te schotelen. Gebruik je een VPN-verbinding dan kunnen deze profielen niet gemaakt worden.

Geen advertenties die je achtervolgen

Je moeder wil een nieuwe strijkplank voor haar verjaardag. Na een paar bezoeken aan een website weet je welk bloemetjespatroon je het leukste vindt. Helaas word je de komende dagen achtervolgd door advertenties op websites en sociale media. Deze retargeting advertenties worden mogelijk gemaakt door de koekjes die achtergelaten worden. Heb je een verbinding via een VPN? Dan heb je daar geen last van.

Nederlandse programma's bekijken in het buitenland

Ben je op reis naar een mooi ver oord en wil je je favoriete programma kijken van de Nederlandse televisie dan gaat dat vaak niet. Kijkers vanuit het buitenland worden geweerd op de Nederlandse platformen waar deze programma’s op staan. Gebruik je een VPN-verbinding dan kun je virtueel gewoon in Nederland blijven en naar The Voice of Holland kijken.

Waarom VPN Nederland?

Met VPN Nederland profiteer je van alle hierboven genoemde voordelen van VPN-verbinding. Het bedrijf is 100% Nederlands en heeft daarom zijn snelle en veilige servers gewoon in Nederland staan. Je verkeer gaat veilig en snel door servers die ons eigen land staan.

Aanbieding VPN Nederland, 73% korting

Nu we je we ervan overtuigd hebben dat VPN Nederland van nut is, hebben we voor jou meteen een ijzersterke aanbieding. Wanneer je nu een abonnement neemt op VPN Nederland dan betaal je maar € 1,99 per maand en dat is geen geld voor een veilige verbinding.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties