ADV Actie: 10% extra tegoed bij de aankoop van een Google Play Gift Code

ADV Actie: 10% extra tegoed bij de aankoop van een Google Play Gift Code
Voor de betere games, voor de applicatie zelf, voor de in-app aankopen of om de reclame af te verwijderen, moet je nu eenmaal betalen in de Play Store. Startselect biedt nu tot en met 5 november 10% extra tegoed op de Google Play Gift Code die je via de site kunt aanschaffen.

10% extra tegoed bij aankoop van een €25, €50 of €100 Google Play Gift Code

Het Nederlandse bedrijf Startselect biedt als eerste in samenwerking met Google een actie aan met de Google Play Gift Code. Wanneer je tussen 1 en 5 november een bestelling plaatst, krijg je 10% extra tegoed, en dat is dus gewoon serieuze keiharde cash.

Deze promotie is een exclusieve samenwerking tussen Google en Startselect en deze actie wordt gehouden vanwege de Paris Games Week. Startselect ondersteunt daar een Clash Royale-toernooi, dat wordt georganiseerd door het ESWC. Hier lees je meer over het evenement.

startselect

Startselect 

Startselect is een digitale games- en giftcard-specialist. Het platform van dit bedrijf is opgezet om de hindernissen voor (mobiele) gamers weg te halen. Startselect biedt ook een all-in-one gamingplatform aan. Van Xbox Live-abonnementen, Nintendo Switch-games, en Google Play gift cards tot Netflix- en Spotify-abonnementen.

Alle producten die worden verkocht komen voort uit een officieel partnerschap met de betreffende dienst. Wanneer je een product besteld, word je code digitaal en direct aangeleverd via de mail, je hoeft niet te wachten op fysieke kaarten via de post. Zo kun je snel weer verder met gamen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties