5 redenen waarom je een Google Pixel Tablet koopt (adv)

5 redenen waarom je een Google Pixel Tablet koopt (adv)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Google heeft met de Pixel Tablet een uniek product neergezet. Het is meer dan een tablet die je gebruikt om je favoriete series te kijken. De Pixel Tablet is handig op elk moment van de dag, ook wanneer je hem net gebruikt.

De Pixel Tablet oplaaddock is uniek!

Google is er in geslaagd de tablet nog nuttiger te maken dan hij al was. Dat komt door de oplaaddock die samen met de Google Pixel Tablet geleverd wordt. Dit geeft de tablet een extra functie en dat is die van smartspeaker!

5 redenen waarom je een Google Pixel Tablet koopt (adv)

Wanneer de tablet in de dock staat kun je hem alles vragen met het 'OK Google' commando. Of het nu de tijd is, de stand in de eredivisie, de naam van die acteur of een moeilijke rekensom, de Pixel Tablet geeft je antwoord. De oplaaddock zorgt er tevens voor dat de Google Pixel Tablet altijd opgeladen is. Daarom wordt je nooit teleurgesteld wanneer je met de tablet lekker gaat relaxen op de bank.

Fantastisch beeld en geluid

Het oplaaddock is niet alleen mooi en nuttig maar heeft ook de functie als speaker. In de basis zit namelijk een full-range speaker van 43,5 mm waarmee je je huiskamer vult met een fantastisch geluid. Wanneer de tablet in de dock staat start je de muziek op via een stemcommando of je favoriete muziek of podcastapp en je luistert in hoge kwaliteit naar je favoriete podcast of artiest.

5 redenen waarom je een Google Pixel Tablet koopt (adv)

Een tablet gebruik je vooral voor het kijken naar die populaire serie of naar die belangrijke wedstrijd van je favoriete sportteam. Het 11 inch beeldscherm is groot maar toch handzaam en is door de Quad HD ontzettend scherp, geen enkel detail gaat verloren!

Voor het hele gezin met behoud van eigen accounts en privacy

Waar een smartphone een persoonlijk apparaat is, is de tablet beschikbaar voor het hele gezin. Doordat je op de tablet een profiel voor ieder gezinslid kunt gebruiken kan iedereen altijd bij zijn eigen documenten, foto's en apps. Zo blijven alle gegevens alleen zichtbaar voor de houder van het account, kan iedereen inloggen op zijn eigen streamingaccount en wordt je Spotify niet verpest omdat je moeder steeds ABBA afspeelt. Inloggen doet ieder lid van het gezin met een vingerafdruk, snel en veilig!

Videobellen nog beter door scherper beeld en geweldige camera

De Google Pixel Tablet is voorzien van een 8 megapixel camera aan de voorzijde. Deze zorgt ervoor dat je kan videobellen in hoge kwaliteit, wazige en onscherpe beelden zijn verleden tijd. Je hoeft ook niet op je plek te blijven zitten. De camera van de Google Pixel Tablet die volgt je gewoon, waar je ook gaat.

5 redenen waarom je een Google Pixel Tablet koopt (adv)

Overigens heeft de Pixel Tablet ook een camera aan de achterzijde van 8 megapixel. Net als bij de Google Pixel smartphones kun je op deze tablet ook gebruik maken van de geavanceerde functies in en rond de camera. Wat dacht je van de Magic Eraser waarmee je ongewenste objecten en mensen uit je foto's kunt wissen.

De Google Pixel Tablet is altijd up to date!

Deze tablet is gemaakt door Google, voor jou. Jij krijgt als bezitter van een Google Pixel Tablet altijd als eerste de beschikking over de nieuwste versie van Android en natuurlijk de maandelijkse beveiligingsupdates. Zo heb je altijd de beschikking over de nieuwste functies en ben je 24/7 beveiligd tegen aanvallen van buitenaf die op je persoonlijke data vandoor uit zijn.

Onder de motorkap van deze tablet vind je de snelste en meest toekomstgericht techniek. Zo draait de tablet op de nieuwste Tensor G2-chip die gemaakt is door Google zelf.

Beschikbaarheid

De Google Pixel Tablet is verkrijgbaar in crème of grijs en je kunt kiezen uit 128GB of 256 GB aan intern geheugen Tijdens de Black Friday periode maak je gebruik van een geweldige aanbieding en koop je de Google Pixel Tablet met een korting van € 150 voor maar € 529 bij Coolblue

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk