5 redenen waarom je de OPPO Find X3 Pro 5G moet kopen (ADV)

5 redenen waarom je de OPPO Find X3 Pro 5G moet kopen (ADV)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

De OPPO Find X3 Pro 5G ligt vanaf 22 maart in de winkel. Het nieuwste vlaggenschip van het Chinese OPPO weet al veel interesse te wekken door de bijzondere foto’s die mensen online zetten. Hij heeft namelijk een interessante gimmick die we niet eerder zagen bij een smartphone. OPPO Find X3 Pro 5G heeft daarnaast nog veel meer in huis om blij van te worden. We geven je vijf redenen om de OPPO Find X3 Pro 5G te kopen.

1. Eén miljard kleuren

Waar je meestal hoort dat je 16 miljoen kleuren kunt gebruiken of dat er 16 miljoen kleuren kunnen worden weergegeven, belooft OPPO maar liefst 1 miljard kleuren. OPPO Find X3 Pro 5G biedt heldere kleuren en rijke tonen. De camera sensoren zijn aangepast om één miljard kleuren te kunnen waarnemen, die vervolgens door beeld algoritmes worden verwerkt en getoond op het scherm. Het scherm kan met zijn 10 bit maar liefst 64 meer kleuren tonen dan de meeste schermen, die vaak van een 8-bit display zijn voorzien. Een groot voordeel als je bijvoorbeeld graag fotografeert met je smartphone, want je ziet aanzienlijk meer kleurschakeringen dan je gewend bent.

5 redenen waarom je de OPPO Find X3 Pro 5G moet kopen (ADV)

2. Het scherm is een uitblinker

Het gecurvde scherm van 6,7 inch biedt met 1300nit een geweldige helderheid waardoor je het scherm ook goed kunt zien in het zonnetje. Het scherm is QHD+ met 3216 x 1440 pixels. Dankzij de verversingssnelheid van 120Hz is je surfervaring enorm soepel. Dat geldt ook voor je game-ervaring: je bent eerder op de hoogte van wat er in het spel gebeurt omdat je beeld vaker wordt ververst.

5 redenen waarom je de OPPO Find X3 Pro 5G moet kopen (ADV)

3. Het toestel kan microscopisch ingezoomde foto’s maken

Je moet het toestel heel goed stil kunnen houden, maar als dat lukt en je maakt een foto van bijvoorbeeld een trui, dan kun je elke vezel van de stof zien zitten. De microlens kan tot 60x zoomen, waardoor je een geweldige weergave krijgt van bijvoorbeeld een bloemblad of een textiel. Het ringlicht komt daar ook bij helpen voor een perfecte lichtinval. Je kunt er niet alleen foto’s mee maken die professioneel lijken, maar ook korte video’s van 1080 pixels.

5 redenen waarom je de OPPO Find X3 Pro 5G moet kopen (ADV)

Hier hebben we de lens gebruikt om in te zoomen op een hardloopvest

4. Een goede binnenkant

Het is natuurlijk belangrijk dat een telefoon er mooi uitziet en geweldige foto’s kan schieten, maar hij moet dat ook allemaal snel verwerken. Dat kan de OPPO Find X3 Pro 5G dankzij de Qualcomm Snapdragon 888-processor. De CPU heeft acht kernen en biedt snelheden van maximaal 2,84 Ghz. Er is een GPU (Adreno 660) toegevoegd om de prestaties van de processor nog eens op te voeren, waardoor hij 35 procent beter functioneert. Hij is bovendien 20 procent zo efficiënt met zijn energie, waardoor er minder wordt gevraagd van de batterij. Dankzij de batterij van 4500 mAh kun je er zeker een volledige dag mee vooruit. Wanneer de batterij leeg is laadt je het toestel binnen 35 minuten helemaal tot 100% op. Heb je maar heel even de tijd? na 5 minuten laden kun je alweer 4 uur lang video’s kijken.

5. Hij ligt goed in de hand

OPPO heeft hard gewerkt om er voor te zorgen dat de perfecte curve in het glas ontstaat. Dat is gelukt, want het toestel ligt ontzettend goed in de hand. Dat missen we soms bij andere telefoons die ongeveer dezelfde schermgrootte hebben, omdat deze zeer plat zijn. Wat daarbij helpt is dat deze nieuwe OPPO 8,26 millimeter dun is en slechts 193 gram weegt. Hierdoor is het een heel handzaam toestel dat je zo in je broekzak laat glijden. Plus: geen awkward duimbewegingen meer als je met één hand wil appen, want je hebt iets meer grip met je hand en bewegingsvrijheid met je duim.

5 redenen waarom je de OPPO Find X3 Pro 5G moet kopen (ADV)

Heb je interesse om OPPO Find X3 Pro 5G te kopen? Het toestel kost 1149 euro (adviesprijs) en hiervoor krijg je 12GB RAM en 256GB opslagruimte. Deze telefoon is zowel in blauw als zwart verkrijgbaar. Toch nog meer weten? Lees in onze OPPO Find X3 Pro 5G-review hoe Claudia deze telefoon beoordeelt.

Momenteel kun je gebruik maken van een launch offer geldt tot 18 april. Met deze aanbieding krijg je een OPPO Watch 46mm t.w.v. €329, een OPPO AirVOOC 45W Wireless Charger t.w.v. €79 en een Kevlar beschermhoes t.w.v. €49 cadeau bij aankoop van een OPPO Find X3 Pro 5G.

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk