Zo zien de nieuwe modellen uit de Samsung Galaxy S23 serie eruit  (adv)

Zo zien de nieuwe modellen uit de Samsung Galaxy S23 serie eruit (adv)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

De nieuwe Samsung Galaxy modellen, de S23, de Plus en de Ultra zijn eindelijk onthuld! We weten nu dus hoe ze eruit zien en kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten: er zijn een aantal interessante vernieuwingen. Welke dit precies zijn zetten we in dit artikel voor je op een rijtje.

Bescherming door nieuwe variant Gorilla Glass

De beeldschermen van de nieuwe modellen uit de Galaxy S23-serie zijn weer voorzien van Gorilla Glass. Dit is zeer stevig gehard glas dat de schermen beter bestand maakt tegen krassen en valpartijen. Gorilla Glass wordt geproduceerd door het bedrijf Corning. De nieuwe modellen krijgen aan de voor- en achterkant de nieuwste generatie: Gorilla Glass 8. Dit glas is zo sterk dat het display zelfs niet krast of kapot gaat bij een val vanaf een meter hoogte.

Twee andere kleuren

Samsung gooit het bij de nieuwe modellen over een andere boeg met twee nieuwe kleuren. Phantom White is namelijk vervangen voor de kleur Cream en in plaats van Gold Pink zien we de kleur Lavender. Je kan wel nog steeds kiezen voor de kleuren Phantom Black en Green.

Betere selfie camera voor de basis- en het Plusmodel 

Maak jij graag selfies? Met de 12-megapixel camera op de nieuwe modellen zien de kiekjes die je van jezelf schiet er mooi uit! De selfiecamera’s hebben voor het eerst de functie Nightography. Zo maak je ook mooie selfie shots tijdens de schemer en in het donker.

Zo zien de nieuwe modellen uit de Samsung Galaxy S23 serie eruit  (adv)

Hoofdcamera naar 200 megapixels

De hoofdcamera van de S23 Ultra is indrukwekkend! Hij is namelijk geüpdatet van 108 megapixels naar maar liefst 200 megapixels! Hierdoor maak je zowel overdag als ‘s nachts adembenemende foto’s met meer diepte en helderheid, zelfs als er weinig licht is en bij tegenlicht.

De camera is uitgerust met de zogenoemde AI Image Enhancer. Die zorgt ervoor dat je kiekjes er nóg mooier en scherper uitzien door de kleuren, de scherpte en het contrast aan te passen. Zo kan je je foto’s meteen delen op je socials!

De batterij van de S23 en de Plus gaat langer mee

Het instapmodel en de Samsung Galaxy S23 Plus hebben een grotere accu dan hun voorgangers. Bij de S23 is hij namelijk van 3.700 naar 3.900 mAh gegaan en bij de Plus van 4.500 naar 4.700 mAh. Zo lopen de toestellen minder snel leeg en kan je langer filmpjes kijken of Whatsappen met vrienden. Bij de Ultra is er op dit gebied niets veranderd, maar dat is met een hoog batterijvermogen van 5.000 mAh niet zo erg.

Al met al zien Samsung’s nieuwste paradepaardjes er dus heel goed uit. Ben jij toe aan een nieuwe telefoon? Je kan de nieuwe modellen nu al kopen!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Advertorial

Dit vind je misschien ook leuk