Dit is waarom je voor de merken van ZAGG kiest (adv)

Dit is waarom je voor de merken van ZAGG kiest (adv)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Het Amerikaanse ZAGG is wereldleider en innovator op het gebied van beeldschermbescherming, hoesjes en cases, tablettoetsenborden en energiebeheeroplossingen. ZAGG levert 360-graden bescherming voor de apparaten die we elke dag gebruiken om contact met elkaar te hebben.

De merken van ZAGG helpen je elke dag

ZAGG produceert en levert veel verschillende producten en doet dat onder verschillende merknamen. Hieronder bespreken we welke dat zijn en waarom dat merk een goede keuze kan zijn voor jou.

Dit is waarom je voor de merken van ZAGG kiest (adv)

InvisibleShield

Er zullen maar weinig lezers zijn van dit artikel die nog nooit een scherm van hun smartphone gebroken of gebarsten hebben. Dat is vervelend, want meestal kun je je smartphone niet meer (goed) gebruiken. Daarom is het belangrijk dat je een goede screenprotector gebruikt.

InvisibleShield biedt premium en levenslange bescherming voor schermen van onder andere smartphones en tablets. Deze screenprotectors beschermen je tegen het verbrijzelen en barsten van je schermen. De producten van InvisibleShield zijn getest en goedgekeurd voor de meest zware militaire normen. En met meer dan 330 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd kunnen we stellen dat InvisibleShield al heel veel gebruikers heeft behoed voor een kapot scherm.

De Easy Apply methode maakt het zeer eenvoudig om de screenprotector aan te brengen,

De Easy Apply methode maakt het zeer eenvoudig om de screenprotector aan te brengen,

Overigens werkt InvisibleShield zoveel mogelijk samen met de producenten van de apparaten. Zo zijn bijvoorbeeld de screenprotectors voor Samsung Galaxy smartphones gecertificeerd volgens Samsung's prestatienormen via het Samsung Mobile Accessory Partnership Program (SMAPP) en zijn de screenprotectors compatibel met de in-screen vingerafdrukscanner van Samsung.

Gear 4

Waar InvisibleShield het scherm beschermt tegen barsten levert Gear4 de bescherming voor de gehele smartphone en tablet. De Gear4-hoesjes en -cases bevatten het ongeëvenaarde D3O®-materiaal. Hiermee beschermt Gear4 je toestel maximaal tegen de impact van een val, maar doet geen concessies aan het uiterlijk van de smartphone of tablet. De D3O®-impactbescherming zorgt ervoor dat je apparaat slank en licht blijft.

Dit is waarom je voor de merken van ZAGG kiest (adv)

Mophie

Wat heb je aan een smartphone of tablet als de accu leeg is? Precies, helemaal niks. We willen graag allemaal verbonden blijven met de wereld om ons heen en dan moeten we zorgen dat we altijd en overal onze apparaten kunnen voorzien van stroom. Mophie is een toonaangevend merk dat alom geprezen wordt voor zijn innovatieve mobiele oplossingen. De producten van Mophie staan bekend om hun stijl en zijn ontwikkeld voor prestaties, waaronder powerbanks en draadloze oplaadoplossingen.

Dit is waarom je voor de merken van ZAGG kiest (adv)

ZAGG Cases met toetsenborden

Naast de smartphone gebruiken we vrijwel dagelijks onze tablet. Misschien kijk je er thuis op naar Netflix en spelen de kinderen er spelletjes op. Ook is een tablet handig voor onderweg en op het werk. ZAGG levert cases met geïntegreerde toetsenborden die je apparaten beschermen en ook je ook nog een productiever maken. Daarnaast koop je bij ZAGG alles wat je tablet compleet maakt zoals een stylus en een muis. Binnenkort kun je hier ook meer nieuwe producten verwachten.

Dit is waarom je voor de merken van ZAGG kiest (adv)

Dit is waarom je voor de merken van ZAGG kiest

Als je zegt dat je kwaliteit biedt dan moet je die belofte ook nakomen. ZAGG ondersteunt zijn mobiele accessoires met een (beperkte) levenslange garantie en zal het product vervangen als het ooit versleten of beschadigd raakt gedurende de levensduur van het apparaat.

Daarnaast blijft het bedrijf investeren in de ontwikkeling van bijvoorbeeld D3O®-impactbescherming, 4-weg privacy, antireflectietechnologie en Eyesafe®. Laatstgenoemde betreft het filteren van het schadelijke blauwe licht dat beeldschermen op onze ogen loslaten.

Protect Better

De verantwoordelijkheid van de fabrikant betreft zijn producten maar ook de wereld waar deze in terecht komen. Daarom hebben we alle plastic uit verpakkingen van al onze merken verbannen. Ook hebben alle plastic onderdelen vervangen door recyclebare papieren tegenhangers in onze InvisibleShield-verpakking. Daarmee besparen we jaarlijks meer dan 850.000 kilo aan plastic voor eenmalig gebruik. Elke ZAGG Gear4-case of -hoesje is gemaakt van gerecycled plastic en bepaalde producten zijn gemaakt met Tritan™ Renew welke 50% gecertificeerd gerecycled materiaal bevat. Voor elke Gear4-hoesje of -case die op ZAGG.com wordt verkocht, wordt een boom geplant, wat resulteert in meer dan 550.000 bomen die worden geplant met het Eden Project, en dat project zorgt voor meer dan 3.000 dagen werk in lokale gemeenschappen.

Hier kun je de producten van ZAGG kopen

Alle producten van Zagg, InvisibleShield, Mophie en Gear4 zijn te koop in de volgende winkels.

InvisibleShield: Coolblue, Bol.com, Dustin, Smartphonehoesjes, Zagg.com

Zagg: Coolblue, Bol.com, Zagg.com, Smartphonehoesjes

Gear4: Coolblue, MediaMarkt, Bol.com, Zagg.com, Dustin, Smartphonehoesjes

Mophie: Coolblue, Bol.com, Zagg.com, Dustin, Smartphonehoesjes

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Advertorial

Dit vind je misschien ook leuk