Voorkom ellende, gebruik een VPN verbinding tijdens je vakantie (adv)

Voorkom ellende, gebruik een VPN verbinding tijdens je vakantie (adv)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Je gaat bijna op vakantie en je werkt de laatste dingen van je to-do-lijst af. In dit artikel vertellen we je waarom daar echt de aanschaf van een VPN-verbinding bij hoort.

Daarom is een VPN tijdens je vakantie een goed idee

Wanneer je op vakantie gaat dan gebruik je natuurlijk ook veel je smartphone. Want met een smartphone wordt reizen zoveel makkelijker. Zo kun je gebruik maken van Google Maps om de weg te vinden, Translate gebruiken om je verstaanbaar te maken in een vreemde taal en ga zo maar door.

Om van deze diensten gebruik te maken heb je wel internet nodig. Het ligt er aan in welk land je zit maar de kans is groot dat je gebruik maakt van Wi-Fi in een openbare ruimte of van het hotel waar je verblijft. Zulke verbindingen zijn verre van veilig en daarom is gebruik maken van een VPN erg verstandig. Hieronder geven we je een aantal redenen om een VPN te gebruiken.

Bewaak je privacy en gegevens

Openbare Wi-Fi is vaak niet veilig. het kan vrij eenvoudig gebruikt worden door anderen om jouw gegevens buit te maken. En dan gaat het niet alleen om je adresboek maar ook om de inlog van je bankprogramma bijvoorbeeld.

NordVPN beveiligt je verbinding met de allerbeste versleuteling van je gegevens, zodat je zonder zorgen in kunt loggen op jouw accounts, bankoverschrijvingen kunt maken en online kunt winkelen.

Overal je favoriete programma's kijken

Op vakantie betekent lekker even weg, maar niet van je favoriete programma's want die wil je blijven bekijken. Helaas gaat dat heel vaak niet vanwege geografische blokkades, dat betekent dat je in sommige landen niet gerechtigd bent om bijvoorbeeld Goede Tijden Slechte Tijden te kijken. Ook Netflix heeft niet hetzelfde aanbod in elk land. Zo zou het zomaar kunnen dat je je favoriet serie niet op je strandbedje kunt bingen.

Voorkom ellende, gebruik een VPN verbinding tijdens je vakantie (adv)

Met de VPN-verbinding van Nord VPN kun je deze blokkades omzeilen en gewoon naar je favoriete programma's kijken waar je ook bent ter wereld.

Voorkom censuur

Wanneer je een lange reis maakt dan kom je in aanraking met andere culturen en gebruiken en dat is natuurlijk heel leuk. Houdt er ook rekening mee dat een aantal landen een mate van censuur toepassen op het internet. Zo kun je bijvoorbeeld in China geen gebruik maken van de diensten van onder andere Google en Twitter. Hierbij helpt een VPN-verbinding je ook om zonder censuur gebruik te maken van het internet.

Nog meer voordelen van Nord VPN

Een VPN-verbinding van Nord VPN is niet alleen een uitkomst tijdens vakantie. Ook thuis en op het werk biedt deze dienst enorm veel voordelen. We zetten er kort een aantal op een rij.

  • Malwarebescherming, lees hier meer
  • Trackerblocker, lees hier meer
  • Adblocker, lees hier meer

Wil je meer weten over een VPN-verbinding of de diensten van Nord VPN, klik dan hier

Hier kun je Nord VPN kopen tegen de beste prijs
Hier kun je Nord VPN kopen tegen de beste prijs
Hier kun je Nord VPN kopen tegen de beste prijs

Hier kun je Nord VPN kopen tegen de beste prijs

Een VPN-verbinding beschermt je in binnen- en buitenland tegen malware, hacken en andere kwade invloeden. De diensten van Nord VPN gaan verder want je kunt ook gebruik maken van de anti-tracker oplossing en en de Adblocker

Vanaf € 3,49 per maand

Winkelen op:

Advertorial

Dit vind je misschien ook leuk