Betoverende animatiefilm Ruby Kieuwmans: Tiener met Tentakels kijk je nu bij Pathé Thuis

Betoverende animatiefilm Ruby Kieuwmans: Tiener met Tentakels kijk je nu bij Pathé Thuis

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Stel je een wereld voor waarin geheimen diep onder de oceaanoppervlakte sluimeren, wachtend om ontrafeld te worden door een onwaarschijnlijke held. Dit is het avontuur dat je te wachten staat in de betoverende animatiefilm Ruby Kieuwmans: Tiener met Tentakels, nu beschikbaar op Pathé Thuis.

Gerelateerde artikelen

Waar gaat Ruby Kieuwmans: Tiener met Tentakels over?

In deze hartverwarmende film volg je het verhaal van Ruby, een verlegen tiener die gelooft dat haar leven saai en alledaags is. Maar wanneer ze een ontdekking doet die haar wereld op zijn kop zet, wordt ze meegesleept in een episch avontuur dat haar diep onder de golven brengt.

Wat maakt deze film zo bijzonder? Allereerst, het boeiende plot waarin Ruby erachter komt dat ze afstamt van een legendarische koninklijke familie van zeekraken. Haar lot is niet op het droge, maar in de geheimzinnige diepten van de wateren. Dit gegeven opent de deur naar een wereld van magie, avontuur en zelfontdekking. Het is een verhaal dat jong en oud zal aanspreken en je meeneemt op een reis vol emotie en verwondering.

Een film is echter niets zonder de getalenteerde mensen erachter, en Ruby Kieuwmans: Tiener met Tentakels heeft een geweldige cast en regisseur om je verder te betoveren. Tina de Bruin, Roosmarijn Wind, Yannick Jozefzoon en Karin Bloemen brengen de personages tot leven met hun stemmen en emotie, waardoor je je volledig kunt inleven in het verhaal. Regisseur Kirk DeMicco heeft een meesterwerk gecreëerd dat zowel visueel verbluffend als diep ontroerend is.

Ga op reis met Ruby en haar tentakels!

Dus, nodigen we je uit om plaats te nemen voor een onvergetelijke reis naar de diepten van de oceaan met Ruby en haar tentakels op Pathé Thuis. Deze film zal je hart verwarmen en je betoveren met zijn prachtige animaties, boeiende personages en meeslepende verhaal. Het is een reis die je niet wilt missen. Je kijkt deze animatiefilm al vanaf 4,99 euro via Pathé Thuis. Pak een zak chips en laat je meenemen in de magische wereld van Ruby Kieuwmans: Tiener met Tentakels. Veel kijkplezier!

Hoe werkt Pathé Thuis?

Benieuwd hoe deze Nederlandse streamingdienst precies werkt. Daar lees je alles over in dit artikel. Je kan bij Pathé Thuis een film huren of kopen zonder abonnement. Heerlijk, geen verplichtingen!

Pathé Thuis – Films. Thuis.

Pathé Thuis – Films. Thuis.

De nieuwste bioscoopfilms kijk je wanneer jij wilt met Pathé Thuis. Ook vind je films terug die niet eerder in de bioscoop zijn verschenen en natuurlijk alle klassi ..

Afbeeldingen: Pathé Thuis

Advertorial

Dit vind je misschien ook leuk