Koop een Samsung Galaxy S23 bij Vodafone en ontvang veel extra's (adv)

Koop een Samsung Galaxy S23 bij Vodafone en ontvang veel extra's (adv)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Het is een traditie waar we allemaal op wachten, de lancering van het nieuwe model uit de succesvolle Samsung Galaxy S serie. Bij Vodafone kun je terecht voor de beste deals wanneer je een toestel uit de Samsung Galaxy S23 serie wil kopen.

Ontvang tot € 180,- retour bij een geheugenupgrade

Wederom kun je kiezen uit drie versies: de Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus en de Galaxy S23 Ultra. Het laatstgenoemde toestel blinkt uit met zijn 200 megapixel hoofdlens, maar met de Galaxy S23 en de Galaxy S23 maak je ook schitterende foto's en video's.

Koop een Samsung Galaxy S23 bij Vodafone en ontvang veel extra's (adv) Koop een Samsung Galaxy S23 bij Vodafone en ontvang veel extra's (adv)

Al deze prachtige beelden sla je natuurlijk op op je Samsung en dan is een groot geheugen handig. Daarom krijg je, wanneer je een van de nieuwe toestellen koopt, dubbel zoveel geheugen voor dezelfde prijs. Door middel van een cashback betaal je net zoveel voor bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S23 512GB als voor een model met 256GB. Deze actie loopt tot en met 26 februari. Voor meer informatie ga je naar deze pagina.

Exclusief bij Vodafone, gratis Samsung-tablet bij een Galaxy S23 Ultra

Wanneer je kiest voor het model van Samsung met de allerbeste specificaties, de Samsung Galaxy S23 Ultra, dan krijg je daar een geweldig cadeau bij. Naast de upgrade in geheugen, 256GB voor de prijs van 128GB, ontvang je bij Vodafone een Galaxy Tab A8 gratis ter waarde van € 229,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april en ga naar deze pagina om je gratis Samsung-tablet te claimen!

Koop een Samsung Galaxy S23 bij Vodafone en ontvang veel extra's (adv)

Advertorial

Dit vind je misschien ook leuk