Je huis slim op slot met een smart lock (adv)

Je huis slim op slot met een smart lock (adv)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Smart home gaat over het slimmer maken van je huis en hierbij is de smartphone de afstandsbediening. Er komen steeds meer oplossingen in de markt die ook het slot van je deur(en) slimmer maken.

Opzet slim slot

Er zijn verschillende soorten slimme sloten te verkrijgen. Wanneer je niet teveel wil 'klussen' aan je deur kun je kiezen voor een slim slot dat je op het bestaande slot kan monteren. Het voordeel daarvan is dat je niet aan het bestaande slot hoeft te komen, maar vaak ziet het er esthetisch net iets minder goed uit.

Nuki Smart Lock 3.0 Pro

Slim deurslot met wifi-module voor toegang op afstand, elektrisch deurslot maakt van smartphone een sleutel voor sleutelloze toegang, met accu.

-> € 229,99

Je huis slim op slot met een smart lock (adv)

Nuki Smart Lock 3.0

Slim deurslot voor sleutelloze toegang zonder modificatie of boren, elektrisch deurslot kan op het bestaande slot geïnstalleerd worden.

-> € 166,00

SwitchBot Smart Lock

Bluetooth elektronische nachtslot, sleutelloos toegangsdeurslot voor voordeur, compatibel met wfii-bridge (apart verkrijgbaar), past op uw bestaande nachtslot, ook handig voor vakantieverhuur van woningen.

-> € 129,99

Je huis slim op slot met een smart lock (adv)

Vervang je slot door een slim slot

Dan is er ook de mogelijkheid om de hele cilinder te vervangen door een slim slot. Het voordeel daarvan is dat er visueel weinig verandert en alles netjes is weggewerkt.

Bold Smart Lock - SX-33 Slotcilinder

Maak je deur volledig sleutelloos. Deze slimme cilinder is geschikt voor op alle traditionele Europese deursloten en heeft een SKG*** keurmerk. Bepaal zelf wie er wel toegang heeft en wie niet. Ook te openen met een pincode.

-> € 244

Je huis slim op slot met een smart lock (adv)

WELOCK PCB41-WIFI Gateway

Slim elektronisch deurslot met Bluetooth smartphone-app, RFID-kaart, waterdichte sleutelloze cilinder en toegang via wifi. Met pincodetoetsenbord.

-> € 239

https://amzn.to/3Jguvyz

https://amzn.to/3Jguvyz

Simpled slim slot met vingerafdruksensor

Weerbestendige Smart Lock Touch, 7-in-1, vingerafdruk, geen sleutel nodig. Bluetooth elektronische Deadbolt. Toegang met de smartphone, kan buiten gebruikt worden.

-> € 199,99

Foto door Life Of Pix

Advertorial

Dit vind je misschien ook leuk