Dit is waarom je de Samsung Galaxy S23 wel moet kopen (adv)

Dit is waarom je de Samsung Galaxy S23 wel moet kopen (adv)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

De nieuwe Samsung Galaxy S23 Series verlegt wederom de grenzen in de wereld van smartphones. Samsung is erin geslaagd de serie die zich al lang bewezen heeft nog verder te verbeteren. Hieronder lees je waarom het toestel thuishoort in jouw handen.

Een scherm om van te smullen

Het meest belangrijke van een smartphone is toch je scherm. Daar kijk je de hele dag naar, flip je door je TikToks, en binge je je favoriete serie op Netflix. Welk model je ook kiest ut de Galaxy S23 Series je weet dat je gaat genieten van absolute kwaliteit. Het 6.1 inch scherm van de S23 en het 6,1 inch scherm van de S23 Plus zijn Full HD+ Dynamic OLED. Dat is een mond vol, maar het zorgt ervoor dat je geniet van volle en scherpe kleuren en zwart is echt zwart. De Samsung Galaxy S23 Ultra doet daar nog een schepje bovenop met een QHD+ scherm.

Alle drie de toestellen hebben een verversingssnelheid van 120 Hz. Hoe hoger deze snelheid hoe soepeler het beeld op je smartphone. Heerlijk wanneer je een serie kijkt, handig wanneer je aan het gamen bent, want je kunt namelijk nog sneller reageren.

Lachend langs het stopcontact

Weet je wat frustrerend is, dat je smartphone het einde van de dag niet haalt en je hem moet laden voordat bij jou het licht uitgaat. Samsung is er bij de Samsung Galaxy S23 Series weer in geslaagd om de accu te vergroten. Zo gebruikt de Samsung Galaxy S23 een accu van 3900 mAh, de Samsung Galaxy S23 Plus een accu van 4700 mAh en het vlaggenschip, de S23 Ultra, heeft 5000 mAh. Hiermee weet je zeker wanneer je in de ochtend vertrekt naar je werk of je school dat je je geen zorgen hoeft te maken of je wel het einde van de dag haalt.

Dit is waarom je de Samsung Galaxy S23 wel moet kopen (adv)

Moet je dan laden? Dan heeft elk toestel een snellader die je binnen korte tijd genoeg power geeft om verder te gaan waarmee je bezig was.

Met de S23 heb je de 'power'

Je bent druk, en daarom wil je veel kunnen doen op je smartphone. Elk toestel uit de Samsung Galaxy S23 Series gebruikt de snelste chipset die er te krijgen is op dit moment. De Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 is geoptimaliseerd speciaal voor jou toestel. Daarom kun jij de hele dag door multi-tasken met de 8 GB werkgeheugen die samen met de chipset voor de kracht en snelheid zorgt die jij nodig hebt.

Met dit toestel heb en maak je het perfecte plaatje

Ken je het gezegde...'het oog wil ook wat'? Nou dat oog krijgt heel veel met de toestellen uit de Samsung Galaxy S23 Series. Lijnen lopen vloeiend in elkaar over en de cameralenzen zijn smaakvol weggewerkt in de achterzijde van het toestel.

Dat is prachtig, maar de kleur die maakt het toestel. Wanneer je eens iets anders wil hebben dan zwart of...zwart? Dan kies je voor een Samsung Galaxy S23. Kijk maar eens naar de kleuren van de Samsung Galaxy S23 Ultra, Green, Phantom Black, Lavender en Cream. Omdat Samsung meer kleur in je leven wil kun je exclusief op Samsung.com ook nog kiezen uit de extra kleuren Graphite, Sky Blue, Lime en Red. Ga daar maar eens een keuze uit maken.

Dit is waarom je de Samsung Galaxy S23 wel moet kopen (adv)

Plaatjes maken gaat ook heel goed. Elk toestel beschikt over het beste dat er te krijgen is, maar de Samsung Galaxy S23 Ultra is de koning of koningin van de mobiele camera's. Dit toestel heeft namelijk een 200 megapixel camera die de meest waanzinnige plaatjes maakt. Wil je een foto maken van iets dat ver weg staat, geen probleem door de 10 megapixel telelens met 3 x optische zoom. Wil je een foto maken met slecht licht? Ook daar heeft de S23 geen problemen mee, de camerasensor is zo gevoelig dat je zelfs in het donker een prachtige en scherpe foto kunt maken.

Koop in de Samsung Shop en ontvang tot €819 voordeel

Alleen in de Samsung Shop krijg je tot €819 voordeel op je aanschaf. Zo kun je bij inruil van een Samsung Galaxy S21 Ultra tot €290 extra inruilwaarde krijgen. Daarnaast is er de mogelijkheid waarmee je je geheugen van het toestel kunt verdubbelen tegen dezelfde prijs. Zo koop je een Samsung Galaxy Plus 512GB voor de prijs van een versie met 256GB.

Dit zijn de voordelen die je kunt krijgen in de Samsung Shop op een rij:

  • €290 inruilwaarde bij inruil van een Galaxy S21 Ultra 128GB
  • Tot €240 opslag upgrade (afhankelijk van de gekozen uitvoering)
  • Tot €200 inruilwaarde, €100 voor de S23, S23 Plus en €200 voor de S23 Ultra
  • Ruil je niets in dan krijg je alsnog de helft van de inruilwaarde, dus €50 voor de S23, S23 Plus en €100 voor de S23 Ultra
  • 1 jaar gratis Samsung Care+ ter waarde van €89 

1 jaar lang gratis Samsung Care+

Je kunt pas echt relaxen met je nieuwe Samsung Galaxy S23 als je weet dat wanneer er iets gebeurt je voorzien bent van de juiste service. Daarom ontvang je Samsung Care+, het complete servicepakket van Samsung.

Koop je je nieuwe Samsung Galaxy S23 in de Samsung Shop dan ontvang je 1 jaar lang gratis Samsung Care+ t.w.v. €89. Meer informatie kun je hier vinden.
Wees er wel snel bij want deze actie duurt tot en met 26 februari.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Advertorial

Dit vind je misschien ook leuk