De spannende Nederlandse thriller Klem kijk je nu bij Pathé Thuis (adv)

De spannende Nederlandse thriller Klem kijk je nu bij Pathé Thuis (adv)

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

De spannende tv-serie Klem kreeg na drie succesvolle seizoenen een vervolg op het witte doek. De film verscheen op 2 februari 2023 in de bioscoop en kun je nu ook thuis op de bank kijken, via Pathé Thuis natuurlijk.

Waar gaat Klem over?

Marius (Jacob Derwig) en Kitty (Georgina Verbaan) wonen al enige tijd op hun wijngaard in Toscane, waar Hugo (Barry Atsma) samen met zijn gezin langskomt voor een langverwachte reünie. Maar dan blijkt er iets goed mis.

Er zit een luchtje aan de aankoop van de wijngaard. Hugo is nog niet aangekomen of alles escaleert; voor hij het weet vliegt zijn auto in brand en begint er een strijd op leven en dood. Opnieuw wordt Hugo door Kitty en Marius meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst en niet terugschrikt voor moord en ontvoering.

Klem is geschreven en geregisseerd door Frank Ketelaar. In de film spelen naast Jacob Derwig, Georgina Verbaan en Barry Atsma onder andere ook Ellen Parren en Jamie Grant een rol.

Hoe werkt Pathé Thuis

Voordat je Klem meteen op Pathé Thuis gaat bekijken, wil je natuurlijk eerst weten hoe deze Nederlandse streamingdienst precies werkt. Daar lees je alles over in dit artikel.

Zo kijk je Klem thuis op de bank

Wil je deze spannende Nederlandse thriller meteen kijken? Geen probleem. Je kijkt de film gewoon vanaf je eigen bank met een zak chips via Pathé Thuis. Je huurt de film al vanaf 4,99 euro. Wist je dat je bij Pathé Thuis een film huurt of koopt zonder abonnement. Je zit dus nergens aan vast! Niets staat jou meer in de weg voor een avondje Italiaanse maffioso in Toscaanse sferen met Klem!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Advertorial

Dit vind je misschien ook leuk