Vakantie themaweek: alle artikelen handig bij elkaar

Vakantie themaweek: alle artikelen handig bij elkaar

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Vakantiegeld? Check. Zin om eropuit te gaan? Check. Als die twee dingen voor elkaar zijn, dan ben je er nog niet. De vakantie boeken, de paklijst maken, activiteiten plannen, een planning maken, de route uitstippelen: er is genoeg te doen! Deze week namen we je mee in allerlei artikelen vol apps, tips en adviezen over hoe jij je vakantie zo ontspannen en leuk mogelijk maakt. Dit zijn ze allemaal op een rij.

Vakantie

Een cocktail met een parapluutje, gouden stranden, blauwe luchten, een heerlijke zeebries. Jij in je zwemgoed met een zonnebril op, een warm zonnetje op je gezicht. Als je even je ogen sluit, kun je de vakantie bijna al voelen. Hopelijk heb je het zo ook ervaren op Androidworld deze week, want de website stond in het teken van alles vakantie. Dat hoeft bovendien echt niet altijd in het buitenland te zijn, er zijn ook tips genoeg voor een trip in eigen land.

Vakantie themaweek: alle artikelen handig bij elkaar

Themaweek op Androidworld

Hieronder vind je per groep artikelen die afgelopen week op Androidworld zijn verschenen voor de themaweek vakantie. Heb jij een reis gepland, ben je op vakantie of wil je dat graag, dan mag je onderstaande artikelen niet missen!

Tips en achtergrond

Beste apps en games

Aanbiedingen en kooptips

Gerelateerde artikelen

Heb je tips of ideeën?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan dat ook!

Wil je op de hoogte blijven over onze themaweken? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Achtergrond

Dit vind je misschien ook leuk