Themaweek op Androidworld: telefoons en duurzaamheid

Themaweek op Androidworld: telefoons en duurzaamheid

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

We moeten allemaal leven op een duurzamere manier om de hoeveelheid afval en de CO2-uitstoot op aarde te beperken, maar wat is juist de rol die onze smartphones kunnen spelen? In de themaweek 'Telefoons en duurzaamheid' zoekt Androidworld een antwoord op die vraag.

Themaweek telefoons en duurzaamheid

Recent trokken wereldleiders in Glasgow een streep onder het nieuwe klimaatakkoord. Volgens sommigen is het besluit een stap in de goede richting met het afbouwen van steenkoolproductie, maar volgens anderen geeft het slotakkoord te weinig garanties om de opwarming van de aarde te beperken tot anderhalve graad.

Uiteraard dragen ook we allemaal samen een verantwoordelijkheid om voor onze planeet te zorgen. Androidworld bespreekt deze week hoe we op een duurzame manier met telefoons kunnen omgaan. En welke rol kunnen de smartphonefabrikanten daarin spelen. Verwacht je in deze themaweek aan een portie reviews, duiding en interessante apps over 'Telefoons en duurzaamheid'.

Telefoons en duurzaamheid: nieuws

Telefoons en duurzaamheid: alle apps

Gerelateerde artikelen

Telefoons en duurzaamheid: alle achtergrond-artikelen

Telefoons en duurzaamheid: alle tips

Gerelateerde artikelen

Telefoons en duurzaamheid: alle video's

Telefoons en duurzaamheid: reviews

Heb je tips of ideeën?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan dat ook!

Wil je op de hoogte blijven over onze themaweken? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

Themaweek op Androidworld: telefoons en duurzaamheid

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Achtergrond

Dit vind je misschien ook leuk