LEGO lanceert nieuwe sets: deze 3 komen eraan

LEGO lanceert nieuwe sets: deze 3 komen eraan

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Of je het nou binnen doet omdat het regent of lekker buiten omdat de zon schijnt: LEGO-bouwwerken maken, dat kan natuurlijk overal. De plastic steentjes zijn enorm robuust en het enige waar je je zorgen om hoeft te maken is of alles bij elkaar blijft (pro-tip: gebruik hersluitbare bakjes). LEGO doet er bovendien de laatste tijd alles aan om zoveel mogelijk volwassenen te inspireren om te gaan LEGO’en. Dit zijn drie sets die deze zomer een stuk mooier gaan maken.

1. Marvel’s Captain America-schild

Het schild van Captain America zou een vrije saaie bouw moeten zijn: het is immers veel herhaling, maar vergis je niet: hij is met 3128 steentjes vrij flink en daardoor eigenlijk heel tof om in elkaar te zetten. Bovendien is het bij deze set duidelijk het eindresultaat dat telt: hij is geweldig als decoratie in de woonkamer. Je kunt het schild hier op de site van LEGO aan te schaffen voor 209,99 euro.

LEGO lanceert nieuwe sets: deze 3 komen eraan

Gerelateerde artikelen

2. Harry Potters Hogwarts Castle

Er zijn verschillende sets geweest van Zweinstein, de locatie waar Harry Potter en zijn vrienden worden opgeleid, maar nu zijn er weer heel veel nieuwe sets bij: de Hoofdtoren, de Astronomietoren, de Grote Zaal en het Boothuis, de binnenplaatsen, kassen, paden en bruggen en het rotsachtige landschap en het Zwarte Meer: er is werk aan de winkel. De set is 2660 steentjes en vanaf 1 september te koop via deze link voor 169,99 euro.

LEGO lanceert nieuwe sets: deze 3 komen eraan

3. Pac-Man LEGO Icons

Noem een iconische game en de kans is groot dat je Mario, Tetris of Pac-Man zegt. Van Mario zijn er al LEGO-sets, maar Pac-Man moest die behandeling nog krijgen. Inmiddels is hij er: een heel grappige Pac-Man-arcade van 2651 steentjes en zelfs wat beweging: je kunt hem laten happen. Pac-Man LEGO Icons is beschikbaar op LEGO.com via deze link voor 269,99 euro. Leuk om te weten: op 10 en 11 juni kun je in de LEGO store in Amsterdam mee helpen bouwen aan een gigantische LEGO Pac-Man.

LEGO lanceert nieuwe sets: deze 3 komen eraan

Ben jij een LEGO-fan? Welke sets heb je zoal? Laat het nu achter in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Achtergrond

Dit vind je misschien ook leuk