Dit is de beste smartwatch van 2020 volgens Androidworld(lezers)

Dit is de beste smartwatch van 2020 volgens Androidworld(lezers)

Claudia, Jeffrey en Sebastien van Androidworld hebben de afgelopen week elke dag hun favoriete apparaat in een verschillende categorie genomineerd. Jullie hebben vervolgens gestemd op één van deze genomineerden. In dit artikel kom je erachter welk smarthomeproduct volgens Androidworld en de Androidworld Community het beste van 2020 is.

Beste smartwatch van 2020

Met het nieuwe jaar 2021 dat voor de deur staat nemen we even de tijd om een laatste keer terug te blikken op al het moois waarmee techfabrikanten ons dit jaar hebben verwend. We hebben nu de uitslag van de verkiezing van de beste smartwatch van 2020 binnen. Hieruit blijkt dat de Huawei Watch GT2e met een meerderheid van maar liefst 51% als beste uit de bus is gekomen.

Dit is de beste smartwatch van 2020 volgens Androidworld(lezers)

Dit waren de genomineerden

1. Fitbit Versa 3 (229 euro) - door Claudia Rahanmetan

"Ik zou deze Fitbit Versa 3 aanraden voor personen die graag wat meer bezig zijn met hun gezondheid en daarbij graag naar de fitness gaan of het blokje om lopen. Op de Fitbit Versa-smartwatches kan je meldingen van je smartphone ontvangen. Krijg je een bericht binnen kan je deze ook beantwoorden via de ingebouwde microfoon of vooropgestelde antwoorden. Zo moet je niet steeds je smartphone gaan zoeken. Je kan het horloge ook personaliseren met een brede waaier van watchfaces."

Dit is de beste smartwatch van 2020 volgens Androidworld(lezers)
2. Mobvoi TicWatch Pro 3 (300 euro) - door Jeffrey van de Velde

"Mobvoi is het eerste bedrijf dat Qualcomms Snapdragon Wear 4100-chipset gebruikt; een chip die vele malen zuiniger moet zijn dan de voorganger, de Snapdragon Wear 3100. Cijfers die Mobvoi bij de TicWatch Pro 3 GPS presenteert, bevestigen deze verwachtingen. Het horloge kan ondanks het gebruik van Wear OS op één lading 72 uur werken.

Het tweede scherm is wat de TicWatch 3 Pro speciaal maakt. In een normale smartwatch vind je één scherm, meestal een OLED-variant. Mobvoi heeft bij de Pro 3 een tweede scherm toegevoegd, die de TN-technologie gebruikt en veel energiezuiniger is. Door tussen de schermen te schakelen, kan de TicWatch 3 Pro GPS altijd de belangrijkste informatie weergeven en zal de batterijduur bespaard blijven."

Dit is de beste smartwatch van 2020 volgens Androidworld(lezers)
3. Huawei Watch GT2e (159 euro) - door Sebastien Marien

"Huawei heeft aan de GT2e een aantal nieuwe mogelijkheden weten toe te voegen en daarbij de prijs weten te verlagen naar 159 euro. Voor dat bedrag krijg je een horloge met een mooi, goed afleesbaar scherm in een strakke behuizing die waterbestendig is tot 50 meter, en over GPS en de mogelijkheid om muziek af te spelen beschikt. Concurrenten in deze prijsklasse zoals de Fitbit Versa 2 moeten het nog stellen zonder GPS. De Huawei Watch GT2 heeft ook tientallen workouts en watchfaces om uit te kiezen, een ontzettend lange batterijduur en een goede registratie van hartslag, GPS, tempo en andere data."

Dit is de beste smartwatch van 2020 volgens Androidworld(lezers)

Wat vind jij van de uitslag van deze AW Poll? Vertel het ons in de reacties onderaan dit artikel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties