Beste draadloze oortjes met ANC voor minder dan 100 euro (2022)

Beste draadloze oortjes met ANC voor minder dan 100 euro (2022)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Wanneer de scholen weer openen kan je jezelf maar beter wapenen tegen ritten in de bus of trein. De ideale partner onderweg is een paar draadloze oortjes active noise-cancelling (ANC). Dit zijn onze favoriete oortjes met ANC die minder dan 100 euro kosten.

De beste goedkope draadloze oortjes met ANC - OnePlus Buds Z2

De OnePlus Buds Z2 hebben een uitstekende indruk nagelaten op de redactie, en dat kan je lezen in onze uitgebreide review. De oortjes klinken goed en hebben dezelfde audiodriver als de duurdere Pro-versie. Verder doet ook de ANC goed zijn werk en ook de transparantiemodus is een meerwaarde. Je kan daarmee tijdelijk goed horen wat anderen tegen je zeggen, zonder dat je de oordopjes hoeft te verwijderen. Verder zorgen de uitstekende microfoons ervoor dat je ook goed verstaanbaar bent tijdens het bellen.

Een ander pluspunt van de Buds Z2 is de accuduur van 38 uur zonder ANC of 27 uur met de functie actief. OnePlus levert zijn oortjes ook met een erg goede begeleidende app genaamd HeyMelody. Je kan daarmee de firmware van de oortjes bijwerken en de accustatus zien. Ook kan je ook zelf de gebaren voor de bediening naar wens aanpassen. En die gebaren werken ontzettend efficiënt met deze oortjes.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Beste draadloze oortjes met ANC voor minder dan 100 euro (2022)

Draagcomfort en Fast Pair

Interessant is ook de pasvormtest van OnePlus waarmee je kan contoleren of de oortjes wel goed zitten. OnePlus levert de Buds Z2 met drie verschillende groottes van silicone oordopjes. Met de juiste pasvorm kan je de oortjes voor lange tijd gebruiken zonder dat ze gaan irriteren.

Een laatste handigheid is ondersteuning voor Google Fast Pair. Je kan zo de Buds Z2 koppelen met je apparaten met één druk op de knop, zonder de bluetooth-instellingen te gebruiken. Het belangrijkste nadeel dat we kunnen bedenken is dat het design van de Buds Z2 weinig bijzonder is. De oortjes gelijk te sterk op de AirPods van Apple.

Gerelateerde artikelen

OnePlus Buds Z2 kopen

De OnePlus Buds Z2 zijn te koop in de kleur Pearl White en Obsidian Black en ze kosten 99 euro.

OnePlus Buds Z2
OnePlus Buds Z2
OnePlus Buds Z2

OnePlus Buds Z2

De OnePlus Buds Z2 zijn toegankelijke draadloze oortjes die werken met active noise cancelling (ANC) om storende achtergrondgeluiden weg te filteren. De oortjes hebben 11 mm driver en ondersteunen Dolby Atmos.

€ 99

Winkelen op:

Alternatieven

Met de Enco Free 2 heeft OPPO een voordelig paar oortjes met ANC uitgebracht. De ANC wordt aangepast aan de structuur van de gehoorgang van je oor. Verder kunnen de oortjes ook je gehoor testen, waarna het geluid op maat wordt afgesteld, en interessant is ook dat je met behulp van deze oortjes vanop afstand een foto kan maken met een OPPO-smartphone. Toch kan je stellen dat de Enco Free 2 in tegenstelling tot andere Enco-oortjes, een vrij generiek design hebben. En ook de accuduur van 20 uur met ANC actief is niet bijzonder.

De OPPO Enco Free 2

De OPPO Enco Free 2

De Huawei FreeBuds 4 zijn een goed alternatief voor wie geen fan is van een traditioneel in-ear design. Huawei noemt de FreeBuds 4 semi in-ear omdat ze enkel deels in het oor zitten, zonder silicone oordopjes. Het maakt dat de oortjes misschien niet voor iedereen even comfortabel zijn, maar tegelijk zorgt het ontwerp voor uitstekende noise-cancelling: deels actief, maar ook passief. Deze Huawei-oortjes klinken verder goed en ze hebben een leuk ontwerp. Ontdek hier onze review.

De Huawei FreeBuds 4

De Huawei FreeBuds 4

Vorig jaar wist de Nothing Ear (1) ons te verrassen met zijn leuke transparante ontwerp, de mooie case en het erg goede geluid. De Nothing Ear (1) is een eyecather, ook al is misschien geen kenmerk waar elke gebruiker naar op zoek is. Daarnaast presteert ook de ANC prima in deze prijsklasse. De belangrijkste minpunten van de Ear (1) zijn de beperkte opties voor de bediening met gebaren en de accuduur van 24 uur met ANC actief. Dit is onze review van de Nothing Ear (1).

Beste draadloze oortjes met ANC voor minder dan 100 euro (2022)

Welke oortjes uit deze lijst vind jij interessant? Uiteraard zijn er nog veel meer sterke opties, en daarom horen we graag of jij nog meer tips hebt voor oortjes binnen deze prijsklasse. Laat het ons weten in de reacties.

Heb je tips of ideeën voor de Back to School-themaweek?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

Beste draadloze oortjes met ANC voor minder dan 100 euro (2022)

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Achtergrond

Dit vind je misschien ook leuk