Dit zijn de best gelezen tipsartikelen van 2022 op Androidworld

Dit zijn de best gelezen tipsartikelen van 2022 op Androidworld

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Gisteren las je de best gelezen reviews van 2022 op Androidworld en dit keer is het aan de beurt aan de tips. In welke tipsartikelen op Androidworld hebben jullie in 2022 de meeste tijd doorgebracht? Je ontdekt het in dit jaaroverzicht.

Best gelezen tips van 2022

De periode voor oud en nieuw staat bekend om de vele jaarlijstjes, en ook op Androidworld mogen ze niet ontbreken. We hebben al veel toplijstjes van 2022 gemaakt. Een overzicht daarvan vind je onderaan dit artikel. Maar nu kijken we naar de best gelezen tipsartikelen van 2022 op Androidworld. En zoals altijd wanneer we in zulke cijfers duiken, zorgt dat voor verrassingen.

1. Zo zet je je boosterprik in de CoronaCheck-app

Steeds meer mensen konden begin dit jaar hun boosterprik plannen in de strijd tegen het coronavirus. In het artikel dat op nummer 1 van de best gelezen tipsartikelen van 2022 op Androidworld legt redacteur Laura uit hoe je de boosterprik in de CoronaCheck-app kunt zetten.

Gerelateerde artikelen

2. Leuke kerst- of nieuwjaarswensen sturen via WhatsApp

Tijdens de kerstdagen en oud en nieuw worden er elk jaar vele kerst- en nieuwjaarswensen via WhatsApp verstuurd. In het artikel dat op nummer 2 staat, leert redacteur Claudia je hoe je op verschillende manieren via WhatsApp jouw vrienden en familie kunt verrassen met leuke kerst- of nieuwjaarswensen.

Gerelateerde artikelen

3. WhatsApp-grap: zo stuur je lege berichten naar je vrienden

Redacteur Sebastien was in een gekke bui toen hij dit artikel schreef. Als je net zoals Sebastien ervan houdt om flauwe grappen uit te halen, dan daar ook WhatsApp voor gebruiken. In het artikel op nummer 3 leer je hoe je lege berichten naar je vrienden stuurt.

Gerelateerde artikelen

4. Op vakantie? Zo verbind je een Chromecast met een tv in je hotelkamer of vakantiehuisje

Ga je op reis, dan kan je jouw films en series makkelijk met je meenemen door gewoon een Chromecast met de tv in je hotelkamer of het vakantiehuisje te verbinden. Je telefoon kan vervolgens al die content op het grote scherm streamen. Hoe dat werkt, legt Sebastien uit in het artikel dat op nummer 4 staat.

Gerelateerde artikelen

5. Je eigen WhatsApp stickers maken is heel eenvoudig

Ben je de standaard stickers in WhatsApp zat? Dan maak je gewoon zelf ook leuke stickers! In het artikel dat in deze lijst op nummer 5 staat, legt Claudia uit hoe je ze in een paar eenvoudige stappen maakt en aan een bericht toevoegt.

Gerelateerde artikelen

Welke artikelen op Androidworld vond jij dit jaar het interessantst? Over welke onderwerpen zou jij in 2023 graag meer willen lezen op Androidworld? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Alle toplijstjes van 2022 op Androidworld

Smartphones
Apps
Nog meer!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Achtergrond

Dit vind je misschien ook leuk