Back to School-themaweek op Androidworld

Back to School-themaweek op Androidworld

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Androidworld stond deze week in het teken van Back to School. De zomervakantie loopt op zijn einde en het is tijd om de tas weer in te pakken voor een nieuw schooljaar (en bijvoorbeeld terug naar werk te gaan, na lekker vrij te zijn geweest).

Themaweek Back to School

Terug naar school, terug naar werk, waarvan wordt verwacht dat we weer wat productiever worden. De wekker gaat weer aan, de hersens ook, en we gaan weer vol energie aan de slag! Om je een handje te helpen doken we deze week in de wereld van apps om je te helpen concentreren, handige trucs om Gmail, Google Spreadsheets en andere werkgerelateerde tools te gebruiken en meer slimme oplossingen om jouw werk- of schooldag nog beter te maken.

Handige Back to School-apps

Back to School-tips

Back to School-achtergrond

Back to School-aanbiedingen

Meer Back to School

Heb je tips of ideeën?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan dat ook!

Gerelateerde artikelen

Back to School-themaweek op Androidworld

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Achtergrond

Dit vind je misschien ook leuk