Androidworld wenst iedereen een fantastisch 2021!

Androidworld wenst iedereen een fantastisch 2021!

We laten 2020 straks snel voor wat het is, en luiden het nieuwe 2021 in met een klein maar fijn gezelschap. Tijd om even terug te blikken maar vooral om vooruit te kijken.

Chaos in 2020

2020 is voor Androidworld een druk jaar en voor Android een chaotisch geweest. Dankzij de coronapandemie viel de gehele jaarplanning voor zo fabrikanten en dus ook voor Androidworld in duigen. Het Mobile World Congress, waar we al hotels en tickets voor hadden gereserveerd, werd afgezegd. Ook de andere beurzen zoals de grote IFA-consumentenelektronicabeurs in Berlijn gingen niet door. Alleen redacteur Jeffrey is dit jaar voor Androidworld op pad geweest naar een kleine, aangepaste versie van de IFA. Door het wegvallen van de beurzen en door corona viel de planning van de gebruikelijke smartphone-aankondigingen ook in duigen. De meeste telefoons werden eerder of later dan gebruikelijk gelanceerd (en daar waren onze vakanties niet op afgestemd, stress!).

Androidworld wenst iedereen een fantastisch 2021!

Google lanceerde de Pixel 5 in september in plaats van oktober

Nieuwe website en app

Toen de meeste grote aankondigingen gedaan waren, gingen we over op een nieuwe website en een nieuwe app. Dat ging niet helemaal zonder slag of stoot, maar het resultaat mag er zijn. We hebben een website met een verfrissend nieuw design en meer mogelijkheden waaronder de spiksplinternieuwe AW Community. Er zijn nog veel meer nieuwe functies, maar die bewaren we voor 2021. Nieuwe functies en een nieuw verfrissend design vind je ook terug in onze compleet nieuwe Androidworld-app (de donkere modus voor de app is onderweg). Heb je onze app nog niet geïnstalleerd? Dan kan je AW Reader hier downloaden. We waarderen het ook als je een eerlijke review voor ons in de Play Store achterlaat.

Androidworld wenst iedereen een fantastisch 2021!

Toplijsten en overzichten

Claudia, Jeffrey en Sebastien van Androidworld hebben de afgelopen week elke dag hun favoriete apparaat van 2020 in een verschillende categorie genomineerd. Jullie hebben vervolgens gestemd op één van deze genomineerden. De eerste uitslagen in de categorie koptelefoons en smarthome-producten zijn al binnen en in de komende dagen volgen de uitslagen van de beste smartwatch en de beste smartphone van 2020. Ondertussen kun je nog de 10 best gelezen artikelen van 2020 op Androidworld lezen (de 10 best gelezen reviews volgen dit weekend) en de kijken of Sebastiens 10 voorspelde trends voor telefoons in 2020 zijn uitgekomen.

Bedankt en gelukkig nieuwjaar!

Zonder jullie geen Androidworld dus hierbij willen wij iedereen bedanken voor het lezen, reageren, e-mailen, tippen en delen op, rondom en met de mensen achter Androidworld. Daarnaast willen we ook iedereen die betrokken is bij Androidworld bedanken, zoals de forummods Patrick en Niels, al onze tipgevers en vrijwilligers.

Namens iedereen bij Androidworld wensen we je een geweldig nieuwjaar toe en dat al jullie (Android)dromen in 2021 mogen uitkomen.

AW Reader - Android, Nieuws, Apps, Reviews & Tips
Androidworld is de grootste Android-nieuwssite en Android-community van Nederland en België. Via de AW Reader brengen we je dagelijks op de hoogte van het ..

Meer info

Androidworld wenst iedereen een fantastisch 2021!
Lees meer over:
Androidworld

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties