4 Foto-editors vergeleken: welk is de beste app? (Video)

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

We hebben vier verschillende apps getest waarmee je foto's naar een hoger niveau kan tillen. Ideaal voor wanneer je een mooi bericht op social wil plaatsen of zelfs een foto wil uitvergroten om als canvas aan de muur te hangen.

4 fotobewerkers

Wanneer je een foto wil bewerken, dan kan je dat als eerste doen met Google Foto's, de standaard galerij-app op veel Android-telefoons. Foto's kreeg twee jaar geleden een sterk verbeterde editor waarmee je foto's kan optimaliseren. Al zijn de bewerkmogelijkheden beperkt als je geen Google Pixel-telefoon hebt, of niet geabonneerd bent op de betaalde Google One-clouddienst.

Dat brengt je al snel bij fotobewerkers en er zijn veel bekende opties, maar wij hebben een selectie gemaakt van vier apps. Ontdek ze in deze video. Je kan hieronder ook alle links ontdekken van deze apps zodat je ze in de Google Play Store kan installeren.

Dit zijn de apps

Allereerst is er Photoshop Express, een sterk vereenvoudigde versie van Photoshop, die bepaalde functies achter een betaalmuur houdt. Vervolgens hebben we Pixlr getest: een heel gebruiksvriendelijke app met filters die er ietwat vereenvoudig uitzien.

Photoshop Express Photo Editor

Photoshop Express Photo Editor

Photoshop Express, een sterk vereenvoudigde versie van Photoshop waarmee je snel je foto's van je telefoon kan bewerken alvorens je ze op social plaatst. De app kan ..
Pixlr Free Photo Editor

Pixlr Free Photo Editor

Pixlr Express is één van de meest uitgebreide fotobewerkapplicaties in de Google Play Store. Met behulp van deze applicaties kun je net een paar stapje ..

Dan is er nog VSCO, dat is een app met geavanceerde filters die je tot in de puntjes kan aanpassen en waarmee je ook video's kan bewerken. En als laatste is er de Snapseed-app van Google die een erg handige interface heeft en krachtige functies.

VSCO

VSCO

Deze applicatie geeft je de mogelijkheid om je foto's tot in de meest extreme vorm te bewerken. Alle variabelen zijn traploos te regelen zodat ej de juiste sfeer kun ..
Snapseed

Snapseed

Snapseed is een Androidapplicatie die al meerdere malen is besproken op Androidworld. Snapseed geeft je een vrije hand in het gebruik van de aanwezige filt ..

Welke fotobewerker(s) uit deze lijst heb jij al eens getest? Misschien heb jij wel een favoriet? Zijn er nog andere apps die jij geregeld gebruikt om foto's te bewerken, of vind je dat de bewerker in de galerij van je telefoon al voldoende opties aanbiedt? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

De populairste artikelen over fotografie

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Achtergrond

Dit vind je misschien ook leuk