De 10 best gelezen reviews van 2020 op Androidworld

De 10 best gelezen reviews van 2020 op Androidworld

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Nog even en dan sluiten we het jaar 2020 af en proosten we met een glas champagne op het nieuwe jaar, 2021. Voordat het zover is trakteren we jullie nog op een aantal overzichtsartikelen, toplijstjes en de uitslagen van de verkiezingen van de beste producten van 2020. Sit back and relax, het is nu tijd voor de 10 best gelezen reviews van 2020 op Androidworld.

De best gelezen reviews van 2020 

We schrijven op Androidworld over uiteenlopende zaken, van interessante achtergrondartikelen zoals de 10 trends van 2020 en de wekelijkse reviews tot en de vele tip-artikelen en uiteraard de dagelijkse nieuws-artikelen. Sommige uitgebreide artikelen worden door een handjevol mensen gelezen en sommige nieuws-artikelen zorgen voor overbelaste servers. Ook omgekeerd is dit wel eens het geval. Om jullie een inkijkje te geven in welke artikelen in 2020 erg populair waren onder Androidworld-lezers, hebben we eerder deze week de top 10 best gelezen artikelen van 2020 gepubliceerd en nu is het tijd voor de 10 best gelezen reviews.

1. OPPO A91 review

OPPO begon in 2018 met een relatief klein aanbod in de Benelux, onder andere met de RX17 Neo. Anno 2020 is het productassortiment behoorlijk opgevoerd en in mei nam Jeffrey de midrange OPPO A91 onder de loep: “ Kan ik het toestel aanraden? Ik zeg volmondig ja, tenzij je niet kan leven met ColorOS van OPPO of veel waarde hecht aan camera’s op de telefoon.” De review van de OPPO A91 was dit jaar de populairste review op Androidworld.

Gerelateerde artikelen

2. Galaxy Watch Active 2 review

Begin 2019, liet Samsung de Galaxy Watch Active zien. Is de nieuwe Watch Active 2 een waardige opvolger? Sven nam het horloge mee tijdens zijn dagelijkse sportactiviteiten en velde er zijn oordeel over. Dat resulteerde in een tweede plek in de top 10 van best gelezen reviews van 2020.

3. Xiaomi Mi 10 Pro review

De Xiaomi Mi 10 Pro speelt mee met de krachtigste premium-telefoons vanwege zijn 108 MP camera, 5x hybrid zoom en Snapdragon 865. De telefoon scheurt de badge van 'prijsvechter' van zich af en hij wil nu in alles de beste zijn. Is hij dat ook? Sebastien geeft aan dat Xiaomi zijn best heeft gedaan om de Mi 10 Pro als een meer premium toestel te positioneren: “Toch kan de Mi 10 Pro zich over het algemeen nog niet meten met de concurrentie in dit hoge segment.”

Gerelateerde artikelen

4. OPPO A9 (2020) review

De OPPO A9 is een budgettelefoon met vier camera's op de achterkant waaronder een 48 MP exemplaar. Heeft OPPO met deze telefoon een sterke budgettelefoon gemaakt of zijn er ook zwakheden? Volgens Loes is de veelzijdigheid van dit budgettoestel een grote troef, en ze verwijst naar het scherm, de camera en de accuduur. “Voor bijvoorbeeld ouders met veel activiteiten is dit toestel een slimme zet.”

Gerelateerde artikelen

5. Chromecast met Google TV review

Google brengt al enkele jaren zijn Chromecast uit. Dat is een kleine HDMI-dongle die elke 'domme' tv slim kan maken. De Chromecast met Google TV is is ook een HDMI-dongle maar wel met drie belangrijke verschillen ten opzichte van oudere Chromecast-dongles. Claudia was positief verrast: “De Chromecast met Google TV moet het entertainment-centrum van je woonkamer zijn. Althans dat gevoel krijg ik en daar slaagt het stickje ook grotendeels in. De interface van Google TV is erg overzichtelijk en intuïtief.”

Gerelateerde artikelen

6. Samsung Galaxy A51 review

De Samsung Galaxy A51 is een middenklasser met een aantal nieuwe functies ten opzichte van zijn populaire voorganger, de Galaxy A50. De telefoon kost 369 euro en voor dat geld krijg je volgens Claudia een telefoon met een prima prijs-kwaliteitverhouding: “Samsung heeft daarnaast wat tekortkomingen van de Galaxy A50 aangepakt en de A51 uitgerust met iets dunnere schermranden en een iets groter scherm waardoor het design er weer wat mooier uitziet en de speciale coating op de achterzijde mag er ook zijn. Daarnaast heeft de A51 flink veel opslaggeheugen, een lange accuduur, de nieuwste Androidversie en kan het rekenen op Android 11 en Android 12.”

Gerelateerde artikelen

7. Samsung Galaxy S20 Ultra review

Samsung heeft in zijn S20-serie onder andere de Galaxy S20 Ultra aangekondigd. Deze high-end telefoon met 108 MP camera en 100 keer zoom koop je vanaf 1349 euro. Is deze Galaxy S20 Ultra jouw geld waard? Volgens Claudia : “Het is al met al een stevige allrounder met de allernieuwste technieken aan boord. Wellicht presteren deze technieken (nog) niet op het optimale niveau, maar Samsung heeft met de S20 Ultra al deze nieuwe technieken wel alvast een flinke duw in de goede richting gegeven. Met de S20 Ultra heb je dus een telefoon met het beste van het beste voor een beste prijs.”

Gerelateerde artikelen

8. Samsung Galaxy S20 Plus review

De Samsung Galaxy S20 Plus is de middelste telefoon uit het S20-trio, maar wel het bestverkochte vlaggenschip van de drie. Mathieu zocht uit hoe goed deze telefoon is en kwam tot het volgende oordeel: “De indruk die de S20 Plus op mij achter heeft gelaten is dat het een echte alleskunner is. Dan heb ik het niet alleen over de rekenkracht van het toestel, maar ook de prachtige foto’s, het schitterende scherm met hoge vernieuwingsfrequentie en de handige functies en opties in de software. Maar ook bij een toptoestel dat bijna op elk gebied sterk presteert, is niet alleen maar rozengeur en maneschijn.”

Gerelateerde artikelen

9. Fitbit Charge 4 review

De Fitbit Charge 4 is een fitnesstracker met enkele nieuwe opties om jouw gezondheid te monitoren. Is deze Fitnesstracker een volwaardige opvolger van de Charge 3? Sven vertelde in april van dit jaar of deze Fitbit Charge 4, zijn geld waard is: “De Fitbit Charge 4 is, met zijn prijs van 149 euro en 169 euro voor de speciale versie, niet de goedkoopste van de markt. Daarvoor krijg je wel de prima combinatie van de uitgebreide Fitbit-software en een premium fitnesstracker met GPS en NFC.”

Gerelateerde artikelen

10. Cowboy e-bike review

De Cowboy e-bike is een elektrische fiets die er op het eerste gezicht niet uitziet als een e-bike. Peter heeft de fiets getest en vertelde het volgende erover: “De Cowboy e-bike heeft een prijs van 1990 euro, wat niet goedkoop is. Als je die gaat vergelijken met wat andere merken vragen, zoals de Nua Electrica, dan betaal je al gauw het dubbele voor ongeveer hetzelfde product. Toch blijft het een sterk en vooral erg slim product en we kijken al uit naar een opvolger die een einde maakt aan de kinderfoutjes.” De Cowboy e-bike sluit de top 10 best gelezen reviews af.

Gerelateerde artikelen

Welke review op Androidworld is jullie het meeste bijgebleven en waarom? Vertel het ons in de reacties onder dit artikel!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Achtergrond

Dit vind je misschien ook leuk