Samsung Galaxy SmartTag+ helpt spullen terugvinden, vanaf 40 euro

Samsung Galaxy SmartTag+ helpt spullen terugvinden, vanaf 40 euro

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung heeft zijn SmartTag+ uitgebracht in Nederland. Het is een tracker die je kan helpen om verloren spullen terug te vinden met behulp van bluetooth en ultrawidebandtechnologie. De SmartTag+ is eind april verkrijgbaar vanaf 39,99 euro.

SmartTag+

Samsung stelde bij de lancering van zijn Galaxy S21-reeks ook een eerste objecttracker voor: de SmartTag. Die kan je aan je spullen hangen, zoals een rugzak of sleutelbos, en vervolgens zie je met je telefoon op kaart waar ze zich bevinden. Nu brengt het bedrijf in Nederland ook een Plus-versie uit die nauwkeuriger werkt, dat zegt Samsung in een persbericht.

De Samsung Galaxy SmartTag+ combineert bluetooth low energy (BLE) en ultrawidebandtechnologie om de locatie van objecten nauwkeurig te bapelen. Je kan ook instellen dat je SmartTag+ geluid maakt als je dichterbij komt, en dat is handig wanneer hij bijvoorbeeld tussen de kussens van de bank is gegleden.

Samsung Galaxy SmartTag+ helpt spullen terugvinden, vanaf 40 euro

De SmartTag+ werkt samen met SmartThings Find. Samsung functie voor SmartThings dat je helpt om zoekgeraakte spullen terug te vinden. Je kunt ervoor kiezen om via de SmartThings-app en je Galaxy-smartphone of -tablet ook anderen te helpen om hun verloren tags of devices terug te vinden. Zodra je je tag in SmartThings Find opgeeft als ‘missing’ gaat die informatie naar de SmartThings-server. Andere aangesloten Galaxy-apparaten helpen met zoeken en je krijgt een notificatie zodra je verloren item gevonden is. Alle data in SmartThings Find is wel versleuteld en beschermd, en daardoor weet jij als enige waar de tag zich bevindt.

Gerelateerde artikelen

Beschikbaarheid

Galaxy SmartTag+ komt eind april 2021 beschikbaar in de kleuren Denim Blue en Black voor een adviesprijs van €39,99 euro. Medio mei 2021 komt een 2-pack met beide kleuren beschikbaar. De adviesprijs hiervan bedraagt € 64,99.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Accessoires

Dit vind je misschien ook leuk