Dit zijn de leukste hoesjes voor de Samsung Galaxy S7

Dit zijn de leukste hoesjes voor de Samsung Galaxy S7

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S7-hoesjes

Hoesjes voor de Samsung Galaxy S7 zijn er in allerlei uitvoeringen. Samsung maakt zelf hoesjes maar er zijn genoeg zelfstandige merken die ze ook maken voor de Samsung Galaxy S7. Deze verschillen allemaal in prijs, uitvoering en kwaliteit. Hieronder vind je een lijst met leuke hoesjes en waar je ze kunt kopen.

Originele Flip Wallet voor de Galaxy S7

Dit hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleer en heeft ruimte voor een pasje. Het beschikt over de auto-wakefunctie, doe je hem open dan gaat de S7 aan. Inclusief 1 jaar garantie.

> Flip Wallet Galaxy S7 (€ 24,95)

Grijze luxe portemonnee hoes voor de Samsung Galaxy S7

Deze hoes maakt van twee producten een product. Hij beschermt niet alleen je telefoon maar heeft ook ruimte voor muntgeld, briefgeld en pasjes. De backcover kun je ook los halen en apart gebruiken.

> Luxe portemonnee hoes Galaxy S7 (€ 19,95)

Liquid Glitter Case voor de Samsung Galaxy S7

Hier val je zeker mee op! Dit smartphone-hoesje heeft glitters. Omdat de glitters in een vloeistof liggen bewegen ze de hele tijd. De randen werken schokabsorberend dus je bent goed beschermd.

> Liquid Glitter case Samsung Galaxy S7 (€ 12,95)

Blond Amsterdam With Love Softcase voor de Samsung Galaxy S7

Deze zachte siliconencase is voorzien van een print gemaakt door Blond Amsterdam. De tekst 'With Love' Is lekker vrolijk, zeker door de glossy coating.

> Blond Amsterdam case With Love Samsuing Galaxy S7 (€ 9,95)

Unicorn design TPU hoesje voor de Samsung Galaxy S7

Alles is leuker met regenbogen en eenhoorns dus ook jouw hoesje. Deze is gemaakt van licht en absorberend materiaal dat je Samsung Galaxy S7 goed beschermt.

> Unicorn TPU hoesje voor de Samsung Galaxy S7 (€ 6,95)

Ontwerp uw eigen Samsung Galaxy S7 booktype hoes

Kun je geen ontwerp vinden dat je echt leuk vindt? Dan ontwerp je toch zelf een hoesje met je eigen print? Deze case heeft een goede bescherming voor je toestel en is nogmaals helemaal naar jouw smaak.

> Eigen ontwerp Booklet Samsung Galaxy S7 (€ 19,95)

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Accessoires

Dit vind je misschien ook leuk