'Samsung Galaxy Note 10 krijgt deze krachtige 45 watt oplader'

'Samsung Galaxy Note 10 krijgt deze krachtige 45 watt oplader'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy Note 10-reeks wordt getrakteerd op een verbeterde snellader die samen met de toestellen gelanceerd zal worden. Het zou gaan om een exemplaar met een vermogen van 45 watt.

Samsung Galaxy Note 10-oplader

De lancering van de Samsung Galaxy Note 10-reeks komt dichterbij, en op 7 augustus zal Samsung alle details onthullen op zijn Galaxy Unpacked-evenement in New York. In de aanloop naar die lancering, raken er al meer details bekend over de toestellen en bijhorende accessoires. Recent leerden we over een nieuwe draadloze oplader die samen met de Note 10 en de Note 10 Plus op de markt verschijnt, maar nu blijkt volgens GalaxyClub dat Samsung ook een verbeterde oplader voor Note-eigenaars in petto heeft.

De nieuwe oplader zal zowel in het wit als zwart verkrijgbaar zijn en hij is nu alvast te zien in verschillende webshops zoals het Belgische Cartonics.be. Er wordt niet letterlijk vermeld dat het om de oplader van de nieuwe Note-telefoons zal gaan, maar we leren wel alvast dat het een 45 wat snellader betreft.

[readmore articles="200809"]

Beeld van de snellader

25 watt oplader in de doos

We kunnen ons geen andere telefoon bedenken die Samsung binnenkort zal voorstellen waarbij deze verbeterde snellaadtechnologie wordt onthuld. Samsungs eerdere vlaggenschepen uit de Galaxy S10-reeks kregen geen verbetering op het vlak van snelladen en gebruikers ontvingen een 15 watt oplader in de doos. Het lijkt erop dat Samsung zijn snelladen alsnog dit jaar drastisch wil verbeteren.

[readmore articles="200297"]

We verwachten dat deze 40 watt oplader niet samen met het toestel zal worden geleverd, maar dat je zal hem voor ongeveer 50 euro apart zal kunnen bestellen. Uit eerdere geruchten blijkt dat Samsung een 25 watt snellader samen met zijn nieuwe vlaggenschepen wil verschepen. Het zal vermoedelijk gaan om dezelfde oplader die de Galaxy A70 en Galaxy A80 al kregen.

We zagen de afgelopen maanden al uitgebreide lekken van de Note 10 en een dag later van de grotere Note 10 Plus. Onlangs zijn ook de prijzen van de telefoons gelekt.

Samsung Galaxy Note 10 render

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Accessoires

Dit vind je misschien ook leuk