Samsung Galaxy Buds+ uitgelekt met (veel) interne verbeteringen

Samsung Galaxy Buds+ uitgelekt met (veel) interne verbeteringen

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Buds+

Samsung lanceerde de Galaxy Buds als opvolgers van de IconX’s, Samsungs 'eerste generatie' van in-ear draadloze hoofdtelefoons. Het concept van de volledig draadloze oortjes blijkt aan de slaan voor Samsung, het werkt immers aan een opvolger voor 2020. XDA-Developers ontdekte eerder nog een referentie naar de Galaxy Buds+ in de Samsung SmartThings-app. Naast de Galaxy Buds+-referentie, exporteerde het een aantal animaties die gerelateerd zijn aan de nieuwe draadloze oortjes. Als het om de juiste animaties gaat, dan zal het design van de Galaxy Buds en Buds+ voor een groot deel overeenkomstig zijn.

Samsung introduceerde zijn Galaxy Buds naast de Samsung Galaxy S10-reeks

Het is niet de eerste keer dat er geruchten op de voorgrond verschijnen over de Galaxy Buds+, zo plaatste SamMobile eerder al een artikel online met een link naar de vermeende supportpagina van de nieuwe draadloze oortjes. Wat er dan wel nieuw zou zijn met de Buds+, bleef nog onbekend. Het is mogelijk dat Samsung ANC toevoegt, of dat de interne opslag van de IconX’s terugkeert. Een FCC-rapport geeft in elk geval één aanwijzing voor de wijzigingen die Samsung door zal voeren. Droid Life wist het FCC-rapport te achterhalen, waarin afbeeldingen staan die een verhoogde batterijcapaciteit bevestigen.

Langere batterijduur

Het belangrijkste verbeterpunt voor alle volledig draadloze oortjes, is de batterijduur die ze behalen. Samsung zou de batterijcapaciteit van de Samsung Galaxy Buds+ met vijftig procent verhogen. Tot op heden bevatten de Galaxy Buds (SM-R170) een per oortje een 100 mAh-batterij. Beelden van de FCC, tonen een verhoogde batterijcapaciteit voor de Galaxy Buds+ (SM-R175). Met de Buds+ zou de batterijcapaciteit per oortje zijn verhoogd naar 150 mAh. Daarnaast is de batterijcapaciteit van het Buds+ oplaadhoesje flink gestegen, van 400 mAh op de oude versie, naar 600 mAh op de nieuwste variant.

Samsung Galaxy Buds+ FCC-raport

Samsung zou de batterijcapaciteit van zijn Galaxy Buds+ flink verhogen

Of de oortjes daadwerkelijk (8 GB) opslaggeheugen meekrijgen, of Active Noise Cancelling (ANC), is nog onbekend. Samsung zou de oortjes in vier kleuren op de markt brengen: zwart, zilver, geel en wit. Over de prijzen van de Samsung Galaxy Buds+ zijn nog geen details uitgelekt, al zal het niet lang meer duren alvorens de oortjes op de markt verschijnen. Samsung zou op 18 februari 2020 het lanceringsevenement van de Galaxy S11-serie houden. Ondertussen zal je het moeten stellen met een review van de bestaande Galaxy Buds. Zit jij al te wachten op de nieuwe Galaxy Buds+? Laat het ons weten in de reacties onderaan het artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Accessoires

Dit vind je misschien ook leuk