Poco werkt aan volledig draadloze 'Pop Buds'-oortjes

Poco werkt aan volledig draadloze 'Pop Buds'-oortjes

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Poco Pop Buds-oortjes

Recent betrad Poco opnieuw het podium om na twee jaar de opvolger te lanceren van zijn populaire Pocophone F1. We kregen de Poco F2 Pro te zien die in feite een aangepaste versie is van de Redmi K30 Pro van Xiaomi. Voor de relatief lage prijs van 499 euro belooft dit Chinese merk je een telefoon met een krachtige Qualcomm Snapdragon 865-chipset en een randloos scherm met pop-up-camera.

Toch wil Poco ook andere producten verkennen dan alleen smartphones, en dat is ook logisch want Poco is een onafhankelijk merk nu en de concurrentie doet hetzelfde. Tijdens een virtueel fanevenement met 500 deelnemers maakte het bedrijf haalde het bedrijf inspiratie op voor nieuwe producten. Poco India maakte daarna bekend op Twitter dat het volledig draadloze oortjes gaat ontwikkelen, en het het merk liet zijn fans stemmen op de meest geschikte naam. Zoals je in onderstaande tweet kan zien is het Poco-Pop Buds geworden.

Beeld van de tweet

Tik op de tweet om hem te openen

Redmi AirDots?

De vraag is natuurlijk wat we mogen verwachten van Poco, want we weten al langer dat het toegang heeft tot de onderdelen en R&D (Research & Development) van Xiaomi. Als we gaan kijken naar de draadloze oortjes van Xiaomi, dan komen we bij de Redmi AirDots terecht en bij de Xiaomi Mi True Wireless Earphones, die ondertussen een tweede generatie hebben gekregen.

Redmi Airdots

De Redmi AirDots van Xiaomi

De Mi True Wireless Earphones hebben grotere 14,2 mm audio-drivers dan de Redmi AirDots en samen met de oplaadcase houden ze het 14 uur lang vol, in vergelijking met 12 uur bij de goedkopere AirDots. Wat verwacht jij van de Poco Pop Buds? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Accessoires

Dit vind je misschien ook leuk