'De OPPO Reno 6-case staat rechtop en werkt als selfieflitser'

'De OPPO Reno 6-case staat rechtop en werkt als selfieflitser'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OPPO lanceert donderdag in China zijn nieuwe Reno 6-reeks. Al valt vooral ook het opmerkelijke hoesje op, want dat helpt om de telefoon rechtop te zetten en het werkt als een flitser voor bij je selfies.

OPPO Reno 6-case

In China gaat OPPO donderdag het doek verwijderen van de nieuwe Reno 6-reeks. We verwachten vier nieuwe toestellen; een Reno 6, Reno 6Z, Reno 6 Pro en Reno 6 Pro Plus. Al heeft het merk ook goed nagedacht over de accessoires van deze telefoons.

De geruchtenverspreider Evan Blass toont op Twitter een hoesje dat bij deze telefoons hoort. Niet alleen kan je de telefoons daarmee rechtop zetten met een metalen voetje, maar aan die voet is ook een flitser bevestigd die werkt wanneer je selfies neemt. De flitser komt dan boven de case uit zodat je altijd heldere selfies hebt.

Tweet van Evan Blass

Goed voor selfies

Dat is goed gezien van de fabrikant, want selfiecamera's hebben doorgaans een lens met ene kleinere diafragmaopening, waardoor ze dus minder licht kunnen opvangen in foto's. In slechte lichtomstandigheden krijg je dan korrelige beelden door hoge iso-waarden en details ontbreken.

De Reno 6 krijgt een nieuw design met ene 6,55 inch Full HD-scherm. Er is ook een opstelling met drie camera's voorzien met een 64 MP camera. De telefoon krijgt daarnaast een hoofdtelefooningang, dat blijkt uit renders van Blass, en ook de 65 watt snellader is opnieuw van de partij. De pro-versie kan dan weer rekenen op een betere 50 MP Sony-camerasensor.

De case komt ook met gradiëntkleuren

De case komt ook met gradiëntkleuren

Beschikbaarheid

Of de Reno 6 en zijn bijzondere case ook naar Nederland komt, is nog niet bekend. OPPO brengt doorgaans twee generaties van de Reno uit in één jaar tijd, en één ervan komt ook naar Nederland. De Reno 5-reeks is hier niet uitgebracht, en dus verwachten we wel dat de Reno 6-toestellen hun weg naar hier zullen vinden. Al moeten we daarvoor vermoedelijk wel tot in het najaar wachten. Of de case ook hier geïntroduceerd wordt, is nog de vraag.

Gerelateerde artikelen

Wat denk jij van de nieuwe case van de Reno 6-reeks? Wil jij ook betere selfies maken in moeilijke lichtomstandigheden? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Via: LetsGoDigital

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Accessoires

Dit vind je misschien ook leuk