OnePlus lanceert een 80W oplader voor in de auto in Nederland

OnePlus lanceert een 80W oplader voor in de auto in Nederland

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus heeft een accessoire ontwikkeld waarmee je telefoon ook tijdens een autorit extra snel is opgeladen. De SUPERVOOC 80W Car Charger kan een OnePlus 10 Pro volledig opladen in ongeveer 37 minuten. Het accessoire is voor 59,99 euro te koop.

OnePlus 80W Car Charger

Snelladen is ontzettend handig, want met de beste oplaadtechnologie kan je je telefoon al een hele dag gebruiken nadat hij enkele minuten aan de oplader hangt. Maar wat nu als je echt meteen moet vertrekken en zelfs geen kwartier de tijd hebt om je telefoon thuis op te laden?

OnePlus heeft daarvoor zijn SUPERVOOC 80W Car Charger uitgebracht. Hij bevat dezelfde snellaadtechnologie die we kennen van de telefoons en hij is uitgerust met een usb-a- en een usb-c-poort. Je kan op die manier meerdere apparaten tegelijk opladen.

Opgeladen in 37 minuten

De OnePlus 10 Pro is na een ritje van 37 minuten volledig opgeladen, al is het oplaadvermogen wel afhankelijk van de smartphone die je gebruikt. De OnePlus 10T, Nord 2T en OnePlus 10 Pro laden op met 80W. De OnePlus 9-serie, de OnePlus 8T, de OnePlus Nord2 en Nord CE 2 laden met een vermogen van 65W. Andere telefoons laden met een lager vermogen.

OnePlus lanceert een 80W oplader voor in de auto in Nederland

Zoals met de gewone SUPERVOOC-opladers bevat ook deze 80W Car Charger technologie die oververhitting voorkomt. Het product moet ook zeker voor 3.000 oplaadbeurten blijven werken, dat zegt OnePlus. Het is niet helemaal duidelijk of de Car Charger ook werkt voor telefoons van OPPO, vermits die met dezelfde oplaadtechnologie werken. We hebben de vraag neergelegd bij OPPO Nederland.

OnePlus 80W Car Charger kopen

De OnePlus SUPERVOOC 80W Car Charger is te koop voor 59,99 euro.

Recent schreven we ook over een nieuwe privacyfunctie die werkt op telefoons met ColorOS 13 en Oxygenos 13. OPPO- en OnePlus-telefoons met Android 13 kunnen automatisch gevoelige informatie in screenshots vervagen. Wat denk jij van de oplader voor in de auto? Lijkt het jou wel handig om met zo'n vermogen in de auto te kunnen opladen? Laat het ons weten in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Accessoires

Dit vind je misschien ook leuk