Google Pixel Buds (2019) officieel: slimme, volledig draadloze oortjes

Google Pixel Buds (2019) officieel: slimme, volledig draadloze oortjes

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google Pixel Buds (2019)

De Google Pixel Buds waren Googles eerste draadloze oortjes waarbij de oordopjes nog steeds met een kabel met elkaar zijn verbonden. Google komt nu met een opvolger, en kiest dit keer voor true wireless met de Pixel Buds. Hoewel de oortjes één van de weinige producten is op deze Made by Google die niet op voorhand is gelekt, wees het ontbreken van meegeleverde oortjes bij de Pixel 4-reeks al wel in de richting van een opvolger voor de Pixel Buds.

Pixel buds geïntroduceerd

Google heeft ook gewerkt aan het bluetooth-signaal van de Pixel Buds. Binnenhuis kan hij makkelijk doorheen muren met je telefoon verbinden en buiten kan er een voetbalveld afstand zijn tussen je oortjes en telefoon. Op het vlak van audiokwaliteit gebruikt de nieuwe Pixel zijn microfoons om het geluid in je omgeving te meten en zo het volume aan te passen.

De grootste troef van de Pixel Buds is de integratie met Google Assistent. je kan je notificaties laten voorlezen en je telefoon bedienen door middel van spraakbediening. De nieuwe oortjes ondersteunen ook nog steeds de real-time-vertaalfunctie die we kennen van de eerste generatie.

De accu van de Pixel Buds (2019) houdt het vijf uur lang vol, en in combinatie met het meegeleverde doosje dat ook als oplader dienst doet, kan je 24 uur muziek luisteren met de oortjes.

Pixel buds kleuren

Beschikbaarheid

De Google Pixel Buds (2019) kosten 179 dollar volgens Google. Dat is omgerekend 162 euro. Een prijs in euro is op dit moment nog niet bekend. de oortjes zijn verkrijgbaar in vier kleuren: groen, oranje wit en zwart.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Accessoires

Dit vind je misschien ook leuk