Alle Pixel 6 (Pro)-accessoires: Pixel Stand en nieuwe cases

Alle Pixel 6 (Pro)-accessoires: Pixel Stand en nieuwe cases

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De Pixel 6 komt niet alleen, want Google heeft ook een reeks accessoires voor zijn nieuwe toptoestellen aangekondigd. Het gaat om cases in verschillende kleuren en materialen en de Pixel Stand draadloze oplader. We bekijken wat je allemaal samen met je Pixel 6 kan kopen.

Pixel 6 (Pro)-accessoires

Dinsdag zette Google de spotlights aan om met licht te schijnen en wel op zijn nieuwe Pixel 6 en Pixel 6 Pro. Alles wat je moet weten over de nieuwe vlaggenschepen, bespreken we in dit artikel. Daarnaast maken we ook een meer diepgaande vergelijking tussen de toptoestellen hier.

Gerelateerde artikelen

Pixel Stand

Dit keer hebben we het over alle accessoires en laten we beginnen met een afwezige tijdens de Pixel 6-lancering, de Pixel Stand. Googles draadloze oplader uit 2018 krijgt een opvolger, zoals al uit lekken bleek. De Stand kan de Pixel 6 opladen met een vermogen van 21W en de Pixel 6 Pro met 23W, dat maakt Google bekend in een blogbericht. Hij kan de telefoons zo snel mogelijk opladen met de Max Charge-modus, maar er is ook een Quiet Charge-functie. De Max Charge-functie zorgt ervoor dat je een geluid hoort door de ingebouwde ventilator die in actie schiet om je telefoon koel te houden. Met Quiet Charge wordt er minder warmte gegenereerd en gaat de ventilator niet draaien.

De Stand komt verder met alle bekende functies van de eerste generatie. Zo is er Sunrise Alarm dat je geleidelijk wakker maakt door het scherm op te lichten. De Pixel Stand kan je telefoon ook als fotolijst je laten werken of als een handig bedieningselement voor media dat wordt afgespeeld of smarthome-apparaten in je huis. Uiteraard hebben deze functies wel een nieuw jasje gekregen. In onze review van de eerste generatie Pixel Stand gaan we dieper in op alle functies.

Alle Pixel 6 (Pro)-accessoires: Pixel Stand en nieuwe cases

Lederen en plastic hoesjes

Google heeft een kleurige reeks transparante plastic cases gemaakt die schokken absorberen en de camera en behuizing beschermen. De bedoeling is dat je door de case ook goed de achterzijde van de telefoons kan zien, en er zijn drie kleuren voor de Pixel 6 en vier tinten voor de Pro-versie. Je kan natuurlijk tinten kiezen die overeenkomen met de Pixel-kleuren, of je kiest juist iets contrasterend. En niet onbelangrijk: ze zijn voor 75 procent gemaakt van gerecycled plastic. Dit zijn de plastic cases voor de Pixel 6 Pro:

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Alle Pixel 6 (Pro)-accessoires: Pixel Stand en nieuwe cases

Houd je niet zo van plastic hoesjes, dan heb je nog lederen cases die accessoiremaker Belroy voor de Pixel 6 heeft gemaakt. Ze beschermen en geven tegelijk een meer premium gevoel. Je vindt die hoesjes in vijf verschillende tinten, en je kan hieronder het aanbod aan lederen cases ontdekken:

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Alle Pixel 6 (Pro)-accessoires: Pixel Stand en nieuwe cases

Gerelateerde artikelen

Zo kan je de accessoires kopen

Wil je de Pixel 6-reeks en zijn cases graag kopen in Nederland? We leggen in dit artikel uit hoe je dat kan doen.

Je kan de officiële Pixel 6-cases en de hoesjes van Belroy bestellen vanuit de Duitse Google Store. De plastic cases kosten elk 29 euro en voor de lederen varianten betaal je 49 euro. Op dit moment is de Pixel Stand nog niet beschikbaar en Google zegt enkel dat hij "binnenkort" komt. Hij zal voor 79 euro te koop zijn. Bij de Pixel 6-reeks zit een 30W oplader in de doos. Als je die kwijt bent, of je wil een tweede kopen, dan zal je dat 29 euro kosten in de Google Store.

Wat is jouw eerste indruk van de Pixel 6 en de Pixel 6 Pro. Welke van deze twee telefoons zou jij kiezen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel en geef ook je mening in de AW Poll van deze week.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Pixel 6-reeks? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

Pixel Stand 2nd gen

Pixel Stand 2nd gen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Accessoires

Dit vind je misschien ook leuk