Win de Motorola moto g200 met Belsimpel en Motorola

Win de Motorola moto g200 met Belsimpel en Motorola

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Je hebt merken die geven en nemen. Motorola hoort duidelijk bij de laatste categorie want we mogen in samenwerking met Belsimpel weer een toestel weggeven!

Motorola moto g200

Deze smartphone is de meest krachtige van de laatste tijd. Het is de opvolger van de moto g100 uit maart 2021 en deze moto g200 heeft een aantal interessante vernieuwingen.

Deze Motorola maakt namelijk gebruik van de Snapdragon 888 Plus en dat is op dit moment de krachtigste chipset van marktleider Qualcomm. Deze supersnelle chipset gebruik je samen met 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB interne opslag. Het fullHD+ LCD scherm is 6,8 inch groot en heeft een belangrijke 'extra'. Het beeldscherm beschikt namelijk over een verversingssnelheid van 144 Hz en dat zorgt ervoor dat beelden nog vloeiender zijn en je nog beter kunt gamen.

Win de Motorola moto g200 met Belsimpel en Motorola

Wat camera betreft doet dit toestel ook lekker mee. De hoofdcamera is 108 megapixel groot daarnaast beschik je over een 13 megapixel ultragroothoekcamera, een 2 mepapixel dieptecamera en aan de voorzijde een 16 megapixel selfiecamera. Deze snelle smartphone wordt van stroom voorzien van een accu met een vermogen van 5.000 mAh, die ook nog eens beschikt over 33 watt snelladen.

Zo win je de Motorola moto g200

Voor degenen die Androidworld regelmatig lezen is het gesneden koek, want meedoen met een winactie op Androidworld is eenvoudig. Beantwoord de onderstaande vragen en notaris Ad Random zal de winnaar aanwijzen en een mail sturen.

Kun je het formulier niet zien, klik dan hier

0 reacties

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk