Tijdelijk bijna 50 procent korting op een abonnement op Viaplay

Tijdelijk bijna 50 procent korting op een abonnement op Viaplay

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Wil je Formule 1 of darten kijken via Viaplay, dan is dit het moment om in te stappen. De streamingdienst biedt zijn abonnement namelijk met korting aan. Voor bijna de helft van de normale prijs kun je een jaar Viaplay kijken. Dat komt neer op 99 euro voor een heel jaar (8,25 euro per maand). Normaal kost het abonnement een vrij gortige 15,99 euro per maand.

Viaplay

Viaplay ziet zijn inkomsten dalen: de Viaplay Group zou in zwaar weer zitten en een miljard euro minder waard zijn. Er wordt daarom ook gedacht dat het juist nu met zo’n diepe kortingsactie komt, al is het hierin niet uniek. HBO Max en SkyShowtime boden bij hun release al een actie aan van 50 procent korting op een abonnement. Viaplay deed dat bij lancering vorig jaar niet, maar komt nu alsnog met zo’n actie. Niet voor het leven lang, maar wel voor een jaar.

Je moet dus wel in één keer voor een heel jaar Viaplay afnemen, wat normaal 191,88 euro zou zijn als je het maandbedrag van 15,99 euro zou betalen. Een flink verschil dat het net even wat aantrekkelijker maakt om de rest van het Formule 1-seizoen op de streamingdienst te kijken (er zijn immers nog heel veel races te gaan).

Gerelateerde artikelen

Aanbieding

Formule 1 is voor veel mensen de reden om Viaplay af te nemen: het heeft ook wel films en series, maar is hierin beduidend minder dan de gevestigde orde van streamingdiensten. Wel heeft het ook andere popualire sporten in het aanbod, zoals darten.

Je kunt alleen van dit aanbod gebruikmaken als je direct via Viaplay een abonnement aangaat: doe je het via een provider zoals T-Mobile, Solcon, Ziggo, Caiway, Delta of KPN, dan ben je de volle pond kwijt. Veel kijkplezier!

Keek jij al naar Viaplay? Wat vind je goed aan deze streamingdienst? Laat het achter in de reacties.

Viaplay

Viaplay

Wat is Viaplay? Viaplay is een videostreamingdienst die vanaf 1 maart naar Nederland komt. Met een Viaplay-abonnement kijk je naar premium live sport waar ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk