Aanbieding: 100 gratis e-books in de ThuisBieb-app

Aanbieding: 100 gratis e-books in de ThuisBieb-app

ThuisBieb

Als de bibliotheken gesloten zijn door de gevolgen van het coronavirus, dan is er nog de ThuisBieb waar je terecht kan voor e-books die je thuis op je telefoon kan lezen. Nog tot 10 mei kan je in de app terecht voor een gratis aanbod van 100 boeken in verschillende genres.

De app is opgesplitst in een gedeelte voor jeugd en jongeren en een voor volwassenen. Als je een van beide opties aantikt, krijg je het bijhorende aanbod van gratis boeken te zien. Je kan scrollen om per genre de beschikbare boeken te bekijken of je tikt op het tweede tabblad voor een alfabetische weergave. De boeken voor kinderen en jongeren zijn ook handig onderverdeeld per leeftijdscategorie.

Als je vervolgens een boek hebt gekozen, dan tik je op 'Download' en vervolgens verschijnt het dan met zijn kaft in 'Mijn boekenkast'. Dat is een virtuele boekenkast waar je je jou collectie van e-books terugvindt, en als je op een boek tikt kan je meteen beginnen lezen. Je krijgt dan een eenvoudige e-reader-functie te zien waar je kan bladeren door te vegen of te tikken. Geavanceerde functies als een donkere modus of een instelbare lettergrootte zijn er niet, maar de app draait dan ook in de eerste plaats om het aanbod.

Beschikbaarheid

Je hoeft geen lid te zijn van ThuisBieb om de boeken te lezen via de app en vanaf 10 mei verlies je automatisch de toegang tot je boekencollectie. Eerder kwam ook Bol.com met een, actie waarmee je luisterboeken voor kinderen voor 1 eurocent kan kopen, en de verhalen worden voorgelezen door bekende Nederlanders. Ga jij de ThuisBieb verkennen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

ThuisBieb
De ThuisBieb-app is opgesplitst in een gedeelte voor jeugd en jongeren en een voor Volwassenen. Als je een van beide opties aantikt, krijg je het bijhorende aanbod v ..

Meer info

Lees meer over:
Boeken en referentie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties