Tech deals bij de Action: mini pocket printer

Tech deals bij de Action: mini pocket printer

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Tech met een stekker dat vinden we allemaal lekker. De Action heeft elke week een aantal leuke aanbiedingen in de webshop die we jullie niet willen onthouden. Deze week is er een leuke mini pocket printer in de aanbieding.

Fichero mini pocket printer

Printen doen we misschien niet zoveel meer omdat onze digitale mogelijkheden zo groot zijn. Toch is een printje heel erg leuk. Je kan bijvoorbeeld een mooie foto of een leuke sticker printen. Er zijn mogelijkheden genoeg.

Tech deals bij de Action: mini pocket printer

De mini pocket printer van Fichero is met zijn formaat van 8 x 8 x 4 centimeter echt heel erg mini en dat is juist heel erg handig. Je downloadt de bijbehorende app en maakt verbinding via Bluetooth met de printer en je kunt aan de slag.

Je hebt de keuze uit verschillende rolletjes, zoals wit of gekleurd, maar ook stickerrollen of speciale labels. Hiermee kun je voor verschillende doeleinden printen. Zo kun je stickers maken om spullen in je huis van een label te voorzien. Met het gewone papier print je een boodschappenlijstje uit of een lijst met klusjes.

Tech deals bij de Action: mini pocket printer

Deze printer neem je overal mee naar toe en je hoeft geen inkt bij te vullen. Deze printer maakt thermische prints waardoor er geen inktpatronen nodig zijn. De bijbehorende app Luck Jingle helpt je met het maken van de stickers maken van je eigen foto's. Superleuk.

De Fichero mini pocket printer is alleen online te koop voor maar € 29,95. Wees er wel snel bij!

Deze printer is uitverkocht, dit zijn de alternatieven

Helaas is de bovenstaande printer niet meer verkrijgbaar, daarom hebben we voor jullie een aantal alternatieven opgezocht:

Phomemo M02 Mini Thermische Bluetooth Printer

Printer werkt met bluetooth. Je hebt geen inkt nodig door de thermische techniek. Compact en ook handig voor bedrijven.

-> Deze mini printer kost maar € 49,00

Tech deals bij de Action: mini pocket printer

Xiaomi Draagbare fotoprinter

Scan foto's of upload ze gewoon vanaf je smartphone. Met de app maak je gebruik van de speciale stickersjablonen. Geen inkt nodig.

-> Deze mini printer van Xiaomi kost € 59,00

Tech deals bij de Action: mini pocket printer

Fotoprinter voor smartphone

Mini-thermische printer, dus je hebt geen inkt nodig. Print foto's en afbeeldingen van het web. De printer wordt met 7 rolletjes extra papier geleverd, en stiften om te versieren.

-> Deze kleine printer kost maar € 23,69

Tech deals bij de Action: mini pocket printer

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk