Tech deals bij de Action: LED Beamer voor en slimme tuinlampen

Tech deals bij de Action: LED Beamer voor en slimme tuinlampen

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Kom in Action, er zijn weer een aantal hele leuke deals in de webshop van de Action te vinden. Wees er snel bij want wanneer het op is komt de kans nooit meer.

Nor-Tec projector

Maak van elke muur en ander plat oppervlak een bioscoop. Met deze beamer creëer je de enige echte thuisbioscoop met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De projectie-afstand is 1,2 meter tot 4,45 meter en daarmee creëer je schermgrootte op je muur van 1,41 meter tot wel 3,30 meter. De beamer wordt geleverd met een afstandsbediening, stroomkabel, AV-signaalkabel en een HDMI-kabel van 1,5 m. Tevens heeft hij een ingebouwde speaker van 5 watt.

Tech deals bij de Action: LED Beamer voor en slimme tuinlampen

De beamer is gebaseerd op LED-technologie en heeft een levensduur van wel 30.000 uur.

-> Deze beamer kost nu maar € 99 bij de Action (alleen online)

LSC Smart Connect grondspotjes

Misschien kun je je het nu niet voorstellen maar er komt weer een tijd dat je lekker in de tuin wil zitten. Doe je tot laat in de avond dan wil je deze 10 grondspotjes van LSC Smart Connect. Met deze spotjes kun je kiezen uit RGB-kleuren of warm-wit licht. Je kunt ook kiezen uit verschillende settings met de gratis app die je kunt downloaden.

Tech deals bij de Action: LED Beamer voor en slimme tuinlampen

De grondspotjes zijn gemakkelijk te installeren. Ze worden geleverd met een aansluitkabel van circa 10 meter. Stekker in de wandcontactdoos, verbinden met wifi en genieten maar!

-> Deze grondlampjes met app voor in de tuin kosten maar € 29,95

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk