Samsung Galaxy Watch 5 (Pro) koop je nu voor de laagste prijs ooit

Samsung Galaxy Watch 5 (Pro) koop je nu voor de laagste prijs ooit

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy Watch 5 en Galaxy Watch 5 Pro zijn flink in prijs verlaagd. Sommige varianten koop je nu voor ruim 100 euro minder.

Samsung Galaxy Watch 5 en Watch 5 Pro

De Samsung Galaxy Watch 5 en Galaxy Watch 5 Pro zijn smartwatches die draaien op Wear OS. Ze beschikken over vele verschillende fitness- en gezondheidsfuncties. De Galaxy Watch 5 telt je stappen, je calorieën en zelfs je sets. Je kunt tientallen sporten bijhouden met je horloge, ook zwemmen, en eventueel automatisch activiteiten detecteren. Na een intensieve workout krijg je uitgebreide hertstelinformatie.

Gerelateerde artikelen

Met de Galaxy Watch 5 focust Samsung op verschillende fitness- en gezondheidsfuncties, terwijl de Galaxy Watch 5 Pro de nadruk legt op extra functies en een extra stevig en stijlvol design.

Wil je meer weten over de werking van de nieuwe Galaxy Watch 5-serie van Samsung? Lees dan de uitgebreide reviews via de links hierboven en bekijk ook de video van de nieuwe Galaxy-producten die Sebastien gemaakt heeft.

Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5 (Pro) kopen

De Samsung Galaxy Watch 5 kreeg een adviesprijs vanaf van 299 euro. De Galaxy Watch 5 Pro een adviesprijs vanaf 469 euro. Hieronder vind je de huidige prijzen. Zo betaal je voor de Galaxy Watch 5 Pro nu 170 euro minder. Ben je geïnteresseerd in één van deze smartwatches. Dan kan je ze via de winkels hieronder voor de nieuwe prijs aanschaffen.

Kleuren Adviesprijs Bluetooth Huidige prijs Bluetooth Adviesprijs LTE Huidige prijs LTE
Samsung Galaxy Watch 5 (40 mm) Gray Gold en Silver 299 euro Vanaf 198 euro 349 euro Vanaf 198 euro
Samsung Galaxy Watch 5 (44 mm)  Gray, Blue en Silver 329 euro Vanaf 214 euro 379 euro Vanaf 247 euro
Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45 mm)  Black en Titanium 469 euro  Vanaf 299 euro 519 euro Vanaf 393 euro
Samsung Galaxy Watch 5 kopen
Samsung Galaxy Watch 5 kopen
Samsung Galaxy Watch 5 kopen

Samsung Galaxy Watch 5 kopen

De Galaxy Watch 5 blinkt uit met keuze uit verschillende fitness- en gezondheidsfuncties. De smartwatch biedt een compleet pakket, dat ook na je workout – dus als je rust en herstelt - bijdraagt aan een betere gezondheid.

Vanaf 299 euro

Winkelen op:

Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen
Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen
Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen

Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen

De Galaxy Watch 5 Pro is Samsungs meest premium smartwatch met meer functies dan ooit. Het slimme horloge komt met veel extra functies en een extra stevig en stijlvol design.

Vanaf 469 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk