Samsung Galaxy Tab S7(+) cashback-actie: tijdelijk gratis Book Cover

Samsung Galaxy Tab S7(+) cashback-actie: tijdelijk gratis Book Cover

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Samsung geeft vanaf vandaag tijdelijk een Book Cover cadeau bij aanschaf van de Samsung Galaxy Tab S7 en de Samsung Galaxy Tab S7+. De actie geldt tot en met 18 november dit jaar.

Samsung Galaxy Tab S7(+) 

De Samsung Galaxy Tab S7 en Galaxy Tab S7+ zijn high-end tablets, beschikbaar in twee smaken: een grotere 12,4-inch variant, en een ‘kleinere’ 11-inch versie. Beide modellen bieden ondersteuning voor een 120 Hz-verversingsfrequentie, de Tab S7 gebruikt bij het scherm echter de goedkopere LCD-technologie, terwijl de Tab S7 Plus voorzien is van een 12,4-inch Super AMOLED-paneel.

Samsung Galaxy Tab S7(+) cashback-actie: tijdelijk gratis Book Cover

Beide tablets hebben een 13 MP (hoofdcamera) en 5 MP (groothoeksensor) en een plekje voor de S Pen. Deze stylus biedt de mogelijkheid om verschillende ‘Air Gestures’ te gebruiken om de Galaxy Tab S7 te bedienen. De S7 Plus krijgt verder een in-display vingerafdrukscanner, en de Tab S7 heeft een vingerafdrukscanner in de behuizing van de tablet. Overige specificaties vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy Tab S7(+) cashback

Net als elke fabrikant doet Samsung er alles aan om de verkoop van zijn producten op peil te houden. Dat kun je doen door 'gewone' promotie maar ook door een iets agressievere vorm, de cashback. Hierbij kun je een bepaald bedrag terugkrijgen door het aankoopbewijs van je smartphone in te leveren. Samsung biedt geregeld cashback-acties voor zijn producten aan en dit keer is het de beurt aan deGalaxy Tab S7 en Galaxy Tab S7+. Bij deze actie krijg je geen geld terug maar wel een gratis Book Cover (zwart) ter waarde van 44,99 euro.

Zo werkt de actie

Koop tussen 2 november en 18 november 2021 een van de tablets (wifi of LTE) bij Samsung en de Book Cover wordt automatisch aan je winkelwagen toegevoegd.

Samsung Galaxy Tab S7(+) cashback-actie: tijdelijk gratis Book Cover

Meer aanbiedingen!

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbieding die Androidworld dagelijks voor je verzamelt? Schrijf je dan in voor de Androidworld Deals-nieuwsbrief en volg ons speciale deals-account op Twitter. Zo houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk