Samsung Galaxy A52 4G aanbieding: dit kost de telefoon nu

Samsung Galaxy A52 4G aanbieding: dit kost de telefoon nu

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy A52 is een nieuwe versie van Samsungs populaire middenklasser die al twee jaar op rij de bestverkochte telefoon is. De telefoon is nu 20 euro goedkoper.

Samsung Galaxy A52

De Samsung Galaxy A52 4G heeft een 6,5 inch AMOLED-scherm met een 90 Hz verversingssnelheid voor soepele beelden tijdens het browsen en gamen. Het scherm heeft ook een hoge 800 nits helderheid waardoor het goed afleesbaar moet zijn in alle lichtomstandigheden. Verder past Samsung zijn Eye Comfort Shield toe dat filtert blauw licht weg, ofwel het type licht dat je ogen vermoeit en je 's nacht wakker houdt.

De Samsung Galaxy A52 komt ook met een nieuw ontwerp met een cameraeiland dat dezelfde kleur heeft als de achterzijde. De telefoon heeft een plastic behuizing en is afgewerkt met matte kleuren: Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet en Awesome Blue.

Samsung Galaxy A52 4G aanbieding: dit kost de telefoon nu

De Galaxy A52 heeft meer dan voldoende camera's voor het maken van foto's in verschillende omstandigheden en redacteur Sebastien zegt er het volgende over in de review: "De keuze voor een nieuwe hoofdsensor pakt erg goed uit als we de camera aan het werk zetten. Hij blinkt uit in veelzijdigheid, want de telefoon weet in verschillende lichtomstandigheden mooie foto's te presenteren. Of je nu een zonsondergang fotografeert, een foto binnenhuis neemt of een foto bij klaarlichte dag neemt, de A52 weet het meestal tot een mooi resultaat te brengen."

  • 64 MP hoofdcamera met f/1.8 en OIS
  • 12 MP groothoekcamera
  • 5 MP macrocamera 
  • 5 MP dieptecamera
  • 32 MP selfiecamera
Samsung Galaxy A52 4G aanbieding: dit kost de telefoon nu

Wil je meer weten over deze telefoon? Bekijk dan één van onderstaande artikelen:

Dit kost de Samsung Galaxy A52 4G nu

De Samsung Galaxy A52 kreeg een adviesprijs van 349 euro maar je koopt deze prima middenklasser nu voor twee tientjes minder. De prijs-kwaliteitverhouding wordt hierdoor nog interessanter.

0 reacties

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk