Realme X50 5G en 7 Pro exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel

Realme X50 5G en 7 Pro exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Realme komt met zijn Realme 7-reeks en de X50 5G naar Nederland, en je kan die toestellen inclusief abonnement kopen via Belsimpel. De X50 5G en Realme 7 Pro zijn midrange-telefoons met sterke specificaties in ruil voor zijn prijs.

Realme via abonnement

Realme heeft een deal met Belsimpel gesloten in Nederland, en de webshop mag de telefoons van Realme nu als enige verkopen met een abonnement. Een van de midrange-telefoons is de X50 5G die in januari van 2020 werd aangekondigd en daarnaast komt ook de Realme 7 Pro samen met een reeks budgettoestellen: de Realme 7, 6S, C3 en C11. Met Black Friday zijn de telefoon ook los met korting verkrijgbaar.

Gerelateerde artikelen

De X50 5G heeft een 6,57 inch Full-HD-scherm met dubbele selfiecamera en hij werkt met de Snapdragon 765G. Dat is een chipset voor telefoons uit het middensegment en hij komt ook met een 5G-modem. Daarnaast gebruikt de telefoon 6 GB RAM en 128 GB opslag, en de telefoon heeft een 4200 mAh accu die je oplaadt met een 30 watt snellader. De telefoon heeft vier camera’s op de achterkant: een 48 MP hoofdcamera, een 8 MP groothoekcamera, een 2 MP macrocamera en een 2 MP dieptecamera.

Realme X50 5G en 7 Pro exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel

De Realme X 50 5G

Realme 7 Pro

De Realme 7 Pro heeft een iets kleiner 6,4 inch scherm maar dit keer gaat het om een AMOLED-paneel met een kleinere scherminkeping. De Realme 7 Pro gebruikt de minder krachtige Snapdragon 720G die geen 5G ondersteunt, maar hij heeft wel een stevigere 8 GB RAM en 128 GB opslag. De accu van dit toestel is een 4500 mAh exemplaar die komt met een krachtige 65 watt snellader. Achterop zitten eveneens vier camera’s: een 64 MP hoofdcamera, een 8 MP groothoekcamera, een 2 MP dieptecamera en een 2 MP macrocamera.

Realme X50 5G en 7 Pro exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel

De Realme 7 Pro

Realme-telefoons kopen

Je ontdekt hieronder het aanbod van Realme-telefoons die nu via de webshop beschikbaar zijn. Je vindt ze bij Belsimpel nu los, met Black Friday-korting of exclusief via een abonnement. Hieronder sommen we de prijzen op zonder abonnement.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk