Spullen kwijt? Met QRing vinden ze jou terug (lezersactie: 10% korting!)

Spullen kwijt? Met QRing vinden ze jou terug (lezersactie: 10% korting!)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Iedereen raakt wel eens iets kwijt. Dat is niet zo erg als je weet dat het ergens in je eigen huis moet liggen, dan kom je het wel een keer tegen. Het is erger wanneer je iets verloren bent onderweg naar je werk of op vakantie. Dan is de kans klein dat iemand anders het vindt en niet weet van wie het is heel groot. QRing heeft een eenvoudige maar doeltreffende oplossing voor dit probleem, die altijd werkt en geen accu of batterijen nodig heeft.

Met QRing vinden je spullen jou terug

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van de mensen die spullen vinden deze ook graag willen teruggeven. Dan moeten ze wel weten hoe en het systeem van QRing kan daar op een eenvoudige manier bij helpen.

Dit systeem bestaat uit een sticker of sleutelhanger met NFC en een QR-code. Met de app van QRing kun je elke QR-code of NFC-tag toewijzen aan een artikel. Wanneer je bijvoorbeeld de sticker achterop je telefoon plakt geef je hem in de app de titel smartphone. Zo doe je dat met alle artikelen die je graag wil beschermen tegen verlies.

De stickers en sleutelhangers werken altijd omdat ze geen gebruik maken van een accu of een batterij. Vrijwel iedere smartphone kan een QR-code of de NFC-tag scannen zodat de drempel om het verloren product terug te krijgen bij de vinder heel laag is. Zeker omdat de vinder geen app hoeft te downloaden, hij of zij scant simpelweg de code en de rest gaat vanzelf.

Spullen kwijt? Met QRing vinden ze jou terug (lezersactie: 10% korting!)

Iemand vindt mijn verloren bezit met een QRing-tag, en dan?

Zoals we al schreven is het systeem erg eenvoudig, kijk maar. Je verliest je tas met alles erin tijdens het uitgaan, misschien ligt hij nog in de garderobe, of je hebt hem in de bus of taxi laten liggen. De kans is heel groot dat iemand hem vindt en gelukkig heb je de QRing-sleutelhanger aan je tas bevestigt.

Spullen kwijt? Met QRing vinden ze jou terug (lezersactie: 10% korting!)

Het blijkt dat je je tas in de bus hebt laten liggen, en de chauffeur vindt deze bij het controleren van zijn voertuig. Hij ziet de QRing scant de QR-code of de NFC-tag en deze brengt de vinder direct naar een speciale pagina voor het verloren item. Daar kan hij de keuze maken om jou direct te bellen of een e-mail te sturen. In beide gevallen gaat dat anoniem, je nummer of je e-mailadres staat niet op de pagina en is dus ook niet openbaar.

Wanneer de vinder voor 'bellen' kiest dan zal het gesprek via de QRing-app tot stand worden gebracht en wordt je ook door het verloren artikel zelf gebeld. Snel, eenvoudig en doeltreffend.

De app van Qring

De app van Qring

Waar kun je de Qring allemaal voor gebruiken?

De mogelijkheden zijn eindeloos met QRing. Overal waar je een sticker op kunt plakken of de sleutelhanger aan kunt hangen kun je gebruiken. Dus je portemonnee, telefoon, koffer, fiets maar ook je kat of je hond.

Lezersactie: Ontvang 10% korting met kortingscode ANDROIDWORLD

In samenwerking met QRing kunnen we alle lezers van Androidworld een flinke korting aanbieden op de producten van QRing. Ga naar de webshop van QRing en bestel de producten die je graag wil hebben. Bij het afrekenen vul je de kortingscode ANDROIDWORLD in en krijg je 10% korting op al je producten die je bestelt.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk