Pixel Buds Pro kopen: scoor deze oordopjes nu voor maar € 159,95

Pixel Buds Pro kopen: scoor deze oordopjes nu voor maar € 159,95

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Je kan nu de Pixel Buds Pro van Google aanschaffen voor een heel interessante prijs. Bekijk snel de aanbieding.

Pixel Buds Pro-oordopjes met noisecancelling

De Pixel Buds Pro zijn draadloze oordopjes en beschikken over noisecancelling. De oordopjes hebben ook een aangepaste audiochip met verbeterde microfoons die moeten zorgen voor helder geluid en goede ruisonderdrukking. De Pixel Buds Pro hebben verder een batterijduur van 11 uur en 7 uur met ANC ingeschakeld. De nieuw oortjes van Google krijgen tevens ondersteuning voor multi-point connection. Hiermee kan je de oortjes aan twee apparaten tegelijkertijd koppelen. Je leest alles over deze oordopjes in dit artikel.

Pixel Buds Pro aanbieding

Google heeft de Pixel Buds Pro een adviesprijs van 219 euro gegeven, maar ze kosten in de Google Store nu 189 euro. Belsimpel doet er nog een schepje bovenop. Bij deze winkel schaf je de oordopjes nu aan voor maar 159,99 euro in de kleuren zwart en grijs.

Google Pixel Buds Pro kopen
Google Pixel Buds Pro kopen
Google Pixel Buds Pro kopen

Google Pixel Buds Pro kopen

De Google Pixel Buds Pro zijn oordopjes met noisecancelling. Ze zijn in vier kleuren verkrijgbaar en hebben een batterijduur van 11 uur en 7 uur met ANC ingeschakeld. De oordoppen kunnen draadloos worden opgeladen en profiteren van ruimtelijke audio.

€ 219

Winkelen op:

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbieding die Androidworld dagelijks voor je verzamelt? Schrijf je dan in voor de Androidworld Deals-nieuwsbrief en volg ons speciale deals-account op Twitter. Zo houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk