Winactie: OPPO trakteert op twee tickets voor Moco Museum

Winactie: OPPO trakteert op twee tickets voor Moco Museum

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Androidworld mag namens OPPO twee tickets voor het Moco Museum weggeven en daar hoef je bijna niets voor te doen. Doe nu mee en dan kan je nog dit weekend gebruik kunnen maken van de tickets.

Let op! Meedoen met deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaar van de kaartjes is Suus en heeft de prijs inmiddels ontvangen.

OPPO trakteert op twee tickets voor Moco Museum

Rondom de lancering van de Reno-serie heeft OPPO wereldwijd samengewerkt met creatieve partners als onderdeel van een nieuw initiatief: RenoLab. In RenoLab komen mode, technologie, muziek, gaming, kunst en vele andere aspecten op het gebied van creativiteit samen. In Nederland wordt samengewerkt met Moco Museum, een particulier museum aan het Museumplein te Amsterdam dat zich toelegt op het exposeren van moderne en hedendaagse kunst.

Graag nodigen Androidworld, OPPO en Moco Museum je uit om dit museum te bezoeken en één van de Androidworld-lezers maakt kans op twee tickets. Met deze tickets kan de winnaar nog tot en met het einde van deze maand het museum bezoeken.

Winactie: OPPO trakteert op twee tickets voor Moco Museum

Wij [Moco] dagen onze bezoekers uit om zich te laten inspireren tot het maken van eigen content, om de kunst in ons museum optimaal te ervaren in het moment, en daarna. Als onderdeel van het creatieve, digitale platform RenoLab, gaat het innovatieve smart device merk OPPO een exclusieve samenwerking aan met Moco Museum en daagt je uit om de wereld om je heen met een frisse blik te bekijken.

Moco daagt je uit
Winactie: OPPO trakteert op twee tickets voor Moco Museum

Winnen!

Om kans te maken op twee tickets voor het Moco Museum, hoef je maar een aantal vragen in te vullen. Het formulier om dat te doen vind je hieronder. Over een aantal dagen maken we de winnaar bekend in dit artikel.

Androidworld 'verdient' niets aan deze actie, we vinden het leuk om dingen weg te geven aan lezers.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk