Op zoek naar een babyfoon? De keuze is reuze

Op zoek naar een babyfoon? De keuze is reuze

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Op de redactie zijn we niet gezegend met pasgeboren mini-mensen. Wat we wel weten is dat wanneer je een baby hebt je een babyfoon goed kunt gebruiken. En daar worden wij weer blij van want alles met een stekker is lekker!

Philips Avent Connected-babyfoon

Deze babymonitor zoals ze hem bij Philips noemen heeft een Full HD-camera met een Secure Connect-systeem. Hiermee blijf je altijd verbonden met je baby. Ook wanneer je niet thuis bent want dan gebruik je de Baby Monitor+-app. De bijgeleverde ouder unit heeft een bereik van 400 meter. De Philips Avent Connected is voorzien van een nachtlampje en je kunt er slaapliedjes opnemen en afspelen.

-> Deze Philps Avent Conneted-babyfoon kost € 249,99

Op zoek naar een babyfoon? De keuze is reuze

Luvion Essential Black Edition

Een van de best verkochte babyfoons van dit merk. De Luvion Essential beschikt over infrarood nachtzicht en een 3,5 inch scherm waarop je de kleine in de gaten kunt houden. Ook zitten er speakers en microfoons rond de camera die voor een kraakhelder geluid zorgen. Deze set is uit te breiden tot en met vier camera's.

-> Deze Luvion Essential kost € 159,00

Op zoek naar een babyfoon? De keuze is reuze

Motorola VM 85 Connect

Deze babyfoon van Motorola is voorzien van een 6 inch kleurendisplay met heeft een bereik tot 50 meter in huis. De VM 85 komt met een app zodat je ook buiten het bereik van het huis de baby in de gaten kunt houden. Je kan met deze babyfoon tevens de temperatuur in de babykamer in de gaten houden. Er is ook een nachtlampje en de mogelijkheid om slaapliedjes voor de kleine af te spelen.

-> De Motorola VM 85 Connect kost € 234,99

Op zoek naar een babyfoon? De keuze is reuze

Kawa Babyfoon

Met een 5 inch beeldscherm en Night Vision heb je altijd zicht op de kleine spruit. De camera kan roteren en kantelen en heeft daarmee altijd een goed overzicht. De accu is 4000 mAh groot. Het apparaat heeft verder een temperatuurmeter en slaapliedjes-functie. Er zit ook een babyvoeding-herinnering op deze babyfoon.

-> De Kawa Babyfoon kost € 159,99

Op zoek naar een babyfoon? De keuze is reuze

Babyfoons voor onder de € 100

-> Motorola MBP169 - Draagbare babyfoon Audio met 1.5 Inch Display en Baby Care Timer € 81,47
-> Lakoo Babyfoon met camera- Babyfoon - Huisdiercamera - Babyfoon met app- baby monitor € 51,50
-> Philips Avent DECT-babyfoon - Bereik tot 330 meter - Nachtlampje - € 61,94

Babyfoons voor onder de € 50

-> Motorola Nursery AM21/MBP21 Audio Babyfoon - Digitale Babyfoon Met Dect-Technologie € 39,99
-> Babyfoon met camera, babycamera, laxihub, bewakingscamera, wifi, 2,4 GHz € 29,98
-> VTech - Babyfoon Classic – lage golfemissie, bereik van 460 meter € 26,93

Op zoek naar een babyfoon? De keuze is reuze

Let hier op wanneer je een babyfoon koopt

Zoals je ziet zijn er veel verschillende modellen en prijsklassen voor een babyfoon. Voordat je tot een aankoop over gaat bepaal je eerst wat je nodig hebt. Moeten bijvoorbeeld de buren ook kunnen oppassen dan heb je een groter bereik nodig. Wil je wel of geen monitor en heb je echt een app nodig?

Het belangrijkste is wel de verbinding waar de babyfoon gebruik van maakt. Zorg ervoor dat deze goed is beveiligd. Stel goede wachtwoorden in via een wachtwoordmanager en verander deze regelmatig.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk